Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Mati ir tik spīdīgi kā saule: 53% atlaide matu griezumam, veidošanai un maskai matu spīdumam un veselībai

Mati ir tik spīdīgi kā saule: 53% atlaide matu griezumam, veidošanai un maskai matu spīdumam un veselībai

Vecā cena
19.00 €
Jaunā cena
9.00 €
− 53% Sīkāk

Šovasar piešķiriet saviem matiem vēl vairāk saules spīduma un siltuma. Kā dārga šampūna reklāmā atsviediet mīkstus, zīdainus un cirtainus matus . Ar jūsu matu skaistumu pārsteidziet apkārtējos vīriešus, lieciet saulei biežāk parādīties aiz vasaras mākoņiem, un lai siltais dievidu vējš rotaļājas jūsu matos.

Maģiju jūsu frizūrai piešķirs salona „Kosmeta”meistari.

Esiet laipni lūgtas jaunības un skaistuma pasaulē, kur omulīgā un viesmīlīgā iekārtojumā pie tasītes tējas vai kafijas jūs varēsiet aizmirst par ikdienas steigu.

Kāpēc „Kosmeta”? Nosaukums nav nejaušība. „Cosmet”, tulkojot no grieķu valodas, nozīmē izgreznot (izdaiļot; izpušķot; izrotāt). Jau Senajā Grieķijā pastāvēja īpaša profesija - 'kosmetas'. Pie viņiem griezās tie, kuri vēlējas palikt jauni un skaisti ilgāk. Profesionālisms, pieredze, kā arī savstarpējā saprašanās un uzticēšanas - tas ir īpašības, kuras klienti visvairāk novērtē šājā profesijā. „Kosmeta” strādā augsti kvalificēti speciālisti ar lielu darba pieredzi, kuri patstāvīgi pilnveido savas zināšanas. No vadošajiem speciālistiem iegūtās iemaņas viņi prasmīgi izmanto savā darbā.