Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Jūsu kājiņu veselībai un skaistumam: kvalitatīvs un ārstniecisks aparāta pedikīrs specializētā kabinetā „Pedikirs.lv” ar  57% atlaidi

Jūsu kājiņu veselībai un skaistumam: kvalitatīvs un ārstniecisks aparāta pedikīrs specializētā kabinetā „Pedikirs.lv” ar 57% atlaidi

Vecā cena
16.00 €
Jaunā cena
7.00 €
− 56% Sīkāk

Viens jokdaris reiz teica: „Skaistas kājas ir sievietes seja“. Katrā jokā ir daļa patiesības. Lieta jau ne tikai pretējā dzimuma uzmanības pievēršanā. Sakoptas kājas liecina par cilvēka kārtīgumu un veselības stāvokli. Tieši tāpēc patīkama un veselīga pedikīra procedūra ir tik populāra!

Nemazsvarīga loma ir speciālista izvēlei. Jāpiekrīt, ka negribas savas kājas uzticēt nepazīstamam cilvēkam. Tāpēc pedikīrs jātaisa pedikīra kabinetā Pedikirs.lv. Šeit skaistumkopšanas meistari ar prieku Jums piedāvās kā sauso, tā arī ārstniecisko pedikīru. Kamēr Jūs atpūtīsities un baidīsiet, Pedikirs.lv speciālisti veikli atbrīvos Jūs no ieaugušajiem nagiem, palīdzēs atrisināt roku un kāju ādas problēmas, kā arī nepieciešamības gadījumā nosūtīs pie augsti kvalificētiem ārstiem.

Pedikīra kabinetā Pedikirs.lv Jums piedāvās arī aparāta pedikīru, kurš ievērojami atšķiras no šīs procedūras klasiskajiem veidiem. Veicot aparāta pedikīru, pēda netiek mīkstināta ūdenī. Ūdens vietā tiek lietoti īpaši mīkstinoši krēmi raupjai ādai un šķidrums cietiem un ieaugušiem nagiem. Tiem ir dezinficējoša iedarbība uz atmirušajām raga šūnām, neaiztiekot dzīvos audus. Tādā veidā praktiski pilnībā tiek novērsta sēnītes infekcijas izplatīšanas iespēja. Pie tam instrumenti aparāta pedikīram tiek sterilizēti.

Turklāt aparāta pedikīrs ļauj novērst traumatisma risku un ietaupīt Jūsu laiku. Pēdas tiek apstrādātas rūpīgāk, nekā parastā procedūrā, bet noņemot raupjo ādas slāni, notiek savdabīga reflektorzonu punktu masāža, kas labvēlīgi ietekmē organismu.