Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
FLASHDENT zobu birste ar tajā iestrādātu gēla zobu pastu!

FLASHDENT zobu birste ar tajā iestrādātu gēla zobu pastu!

Vecā cena
0.70 €
Jaunā cena
0.28 €
− 60% Sīkāk

Flashdent ir kompakta zobu birste ar tajā iestrādātu gēla zobu pastu. Katra zobu birste ir hermētiski noslēgta savā iepakojumā, lai garantētu tās higiēniskumu. Flashdent vienreizējā zobu birste ir prefekts veids, kā uzturētu Jūsu smaidu patīkami baltu, arī Jūsu elpa būs svaiga visu dienu. Zobu birstes kātā ir iestrādāta gēla zobu pasta vienai tās lietošanas reizei. Gēla zobu pasta uzklājas uz birstes pēc viegla spiediena uz zobu birstes kāta.

 

  • No rīta pamosties, atkal kavē! Atkal nedzirdēji modinātāju. Ģērbies, brokastu maizīti apēd, skrienot pa kāpnēm, kafiju dzer mašīnā, bet kā ar zobu tīrīšanu? Bingo - Flashdent!
  • Kaimiņam remonts, ūdens atslēgts visai mājai, bet tik ļoti vajag iztīrīt zobus... Lietojot Flashdent ūdens tev nebūs vajadzīgs!
  • Iepakojuma atvēršanai nav nekādi ierobežojumi laikā vai telpā: lidmašīnā, pie stūres, zem gultas, rindā stāvot - to var izdarīt jebkur. Mīkstie birstītes sariņi un dabīgā piparmētru bazilikas zobu pasta padarīs zobu mazgāšanu par patīkamu piedzīvojumu.
  • Zobu pasta neputo, pasargājot Tevi no traipiem un apģērba.
  • Gēla pasta nesatur alkoholu, fluorīdu un citas ķīmiskas vielas: tikai un vienīgi dabiski komponenti!
  • Lieki piebilst, ka rezultātā iegūsti žilbinošu smaidu, svaigu elpu un zobu aizsardzību.