Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Spirdzinošs vēsuma pieskāriens Jūsu ideālajam augumam: 68% atlaide superefektīvam procedūru kompleksam ar atvēsinošu efektu celulīta mazināšanai un notievēšanai

Spirdzinošs vēsuma pieskāriens Jūsu ideālajam augumam: 68% atlaide superefektīvam procedūru kompleksam ar atvēsinošu efektu celulīta mazināšanai un notievēšanai

Vecā cena
47.00 €
Jaunā cena
14.90 €
− 68% Sīkāk

Beidzot jūs varēsiet nopirkt sev tos īsos šortiņus, kurus jau sen esat noskatījusi veikalā, bet kautrējāties atkailināt savas kājiņas. Salona "FleurJums" maģija kopā ar masāžas meistariem padarīs jūsu kājas, gurnus un gūžas pavisam gludas un slaidas.

„Fleurjums” ir izmeklēts salons, kurš atrodas Rīgas klusajā centrā un piedāvā Jums iespēju, aizmirstot par dzīves steigu, relaksēties, ļaujoties profesionālu un gādīgu meistaru rokām.

Salona speciālisti, kuri teicami pārzina dažādas tehnikas, piedāvās Jums dažādu veidu masāžas. Manuāli veicamo un aparātu metožu apvienojums, kas nodrošina kompleksu estētisku un atveseļojošu efektu. Masāža izraisot spēcīgu nostiprinošu iedarbību uz visu organismu kopumā un uz atsevišķām tā sistēmām. Tā ir dažādu saslimšanu profilakses un ārstniecības līdzeklis un efektīvs ķermeņa kopšanas līdzeklis.

Procedūru komplekā celulīta mazināšanai un notievēšanai ar atvēsinošu efektu ieķlauts:
Pīlings - efektīva ķermeņa kopšanas procedūra, virzīta uz ādas šūnu attīrīšanu un atjaunināšanu, veicina ādas tonizāciju un detoksikāciju. Kopšanas rezultātā āda kļūst mīksta un iegūst veselīgu izskatu.
Intensīva problēmzonu masāža ar rokām – nodrošina maksimālu un precīzu problēmzonu apstrādi un nostiprina šīs zonas.
Pretcelulīta vakummasāža problēmzonām – ir viena no efektīgakajām metodēm ciņai ar lieko svaru un celulītu. Vakuums saplēš saistaudu starpsienas, kas norobežo stingros tauku uzkrājumus, kas rada ādas negludumus tā saucamo "apelsīna miziņu". Vakuummasāžas laikā sašķidrinātie tauki pakāpeniski aizplūst limfātiskajā sistēmā un tiek izvadīti no organisma.
Ietīšanas procedūra, kuras laikā tiek izmantots gēls, kurš ir pagatavots no vertīgākajām organiskajām eļļām – mandeļu, kviešu, prīmulu, žožobas, babassu, abissijas katrāna,kokosriekstu un olīveļļas, kā arī Ē vitamīniem, kas nodrošina maksimalu efektu ādas elastības un kopējā stāvokļa uzlabošanā un liekā svara samazināšanā.Tā ir viena no efektīvākajām figūras korekcijas un ādas kopējā stāvokļa uzlabošanas metodēm.
Limfodrenāžas prese – novērš problēmas, kas saistītas ar drenāžas sistēmas limfātisko un venozo posmu asinsrites nepietiekamību; nodrošina ūdens-sāļu līdzsvara atjaunošanu.