Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Aicinām jūs pavadīt neparastu brīvdienu Tallinā: autobusa ekskursija uz svētkiem «Tallinas jūras dienas 2011»

Aicinām jūs pavadīt neparastu brīvdienu Tallinā: autobusa ekskursija uz svētkiem «Tallinas jūras dienas 2011»

Vecā cena
22.00 €
Jaunā cena
11.00 €
− 50% Sīkāk

Tūrisma aģentūra „Ciao Travel” dibināta 2003. Aģentūras nosaukums „Ciao Travel” radies no itāļu vārda “ciao”, ko var izmantot kā draudzīgu sveicienu tūristiem gan pavadot ceļā, gan sagaidot mājās. Otra nosaukuma daļa - Ceļojumu Eksperts - uztāda aģentūrai augstu latiņu, pēc kuras var tiekties un tiekties, lai būtu labākie. Aģentūra sadarbojas ar labākajiem Latvijas un ārvalstu tūroperatoriem, tāpēc var piedāvāt ļoti plašu pakalpojumu klāstu – autobusu ceļojumus pa Latviju, Baltiju un Eiropu, čarterlidojumus un tūres uz eksotiskajām zemēm, slēpošanas tūres, kruīzus, ekskursijas skolēniem un daudz citu pakalpojumu.

Tūrisma aģentūra „Ciao Travel” lepojas ar savu kolektīvu - šeit strādā visčaklākie un apzinīgākie darbinieki, kam ir svarīgas klientu vēlmes un labsajūta. Šeit vienmēr būs pietiekoši darbinieku, pietiekoši laika un vēlēšanās, lai sniegtu jums jebkāda veida tūrisma pakalpojumus!

Kā saka itāļi: „La vita e bella! - Dzīve ir skaista! Baudiet to!” Šoreiz piedāvājam baudīt dzīvi Tallinā un atvērt sirdi „Tallina jūras dienām 2011”.

Lielākais šīs vasaras ģimeņu bezmaksas festivāls – "Tallinas Jūras dienas" – notiks no 15. līdz 17. jūlijam trijās Tallinas ostās. Piekraste būs bagātīgi piepildīta ar krāšņu kultūras programmu – jūras tematikai veltīts Igaunijas mūziķu koncerts, iespēja ielūkoties dažādos vēsturiskos kuģos, Tallinas regate un Muhuväina regates noslēgums, kā arī jūras velšu tirdzniecība un daudzi citi notikumi.