Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Ienāc 3D izklaides pasaulē: teniss, dejas, grupu sacensības un daudz kas cits studijā "I Love Fitness" ar atlaidi no 60% un pirts un baseina apmeklējums dāvanā

Ienāc 3D izklaides pasaulē: teniss, dejas, grupu sacensības un daudz kas cits studijā "I Love Fitness" ar atlaidi no 60% un pirts un baseina apmeklējums dāvanā

Vecā cena
5.00 €
Jaunā cena
2.00 €
− 60% Sīkāk

1. 1. Izvēlietiess klasiskos vai mūsdienīgos 3D fitnesa un deju treniņus personīgajā studijā „I Love Fitness”!

Studija „I Love Fitness” atrodas Rīgas klusajā centrā un atšķiras no pārējām ar to, ka formē nelielas grupas līdz 10 cilvēkiem. Individuālā pieeja katram klientam nodrošina treniņu profesionālo līmeni. Interjers Hi-Tech stilā – profesionāla aprīkojuma un naturālu apdares materiālu kombinācija. Studija „I Love Fitness” – vieta veiksmīgiem cilvēkiem ar pozitīvu domāšanu!

Studija piedāvā jaunākos tehnoloģijas risinājumus fitnesā:
• 3D tehnoloģijas;
• Specializēts fitnesa klašu programmu nodrošinājums;
• Zāle aprīkota ar profesionālo akustisko un multimediju sistēmām;
• Oriģināli gaismas risinājumi;
• Klienta interneta serviss.

Izvēlieties visvairāk piemēroto nodarbību pēc sava fiziskās sagatavotības līmeņa, aizraušanās un rakstura!
Ja vēlaties iemācīties dejot - nāciet uz Kinect Dance, kur izmantojam deju apmācību programmu - MTV Dance Central, ko izstrādājusi MTV horeogrāfu komanda. Jūs viegli spēsiet apgūt vairāk kā 640 dažādu deju stilu elementus un kombinācijas (Show Dance, Latino, R&B, Hip Hop, Disco), kā arī sekot līdzi savam progresam. Izmantojiet iespēju ātri apgūt mūsdienīgas un stilīgas dejas, atklājot sev jaunu 3D realitāti!!

Ja vēlaties ātri un efektīvi būt formā – Kinect Dance Fitness. Enerģētiskais kokteilis no deju virzieniem (Hip-Hop, R&B), fitnesa и 3D tehnoloģijām.

Ja vēlaties justies kā klubu atmosfērā - nāciet uz Kinect Club Dance. Pasaules hīti, labākie klubu seti kopā MTV komandas profesionālo horeogrāfiju, liks Jums būt pamanītiem jebkurā ballītē un uz kluba deju grīdas.

Ja vēlaties iegrimt austrumu atmosfērā – Bollywood Dance un Orietal House. Moderni deju virzieni ar fitnesa elementiem. Spilgts indiešu deju motīva un mūsdienu klubu hītu savienojums. Austrumu enerģētika, kas aizrāvusi Ameriku un Eiropu, sniegs Jums pārliecību par sevi, ļaus attīstīt kustību plastiku un ritma izjūtu.

Ja vēlaties izmēģināt jaunās fitnesa nodarbību iespējas - nāciet uz Kinect Fitness. Aktīva programma, speciāli izstrādāta kopā ar vadošajiem fitnesa ekspertiem (Men’s health & Women’s health recommended). Kustību precizitāte tiek kontrolēta ar datora sensoriem, vingrojumi un slodze tiek izvēlēti atbilstoši Jūsu parametriem, vienkārša un viegla sekošana līdzi treniņa efektivitātei.

Lai rastu harmoniju - YogaLates. Vingrojumu sistēma, kas tendēta uz prāta harmonijas sasniegšanu. Specializētas asanas (pozas) noņem muguras sāpes. Nodarbību laikā mugurkauls paliek elastīgāks, tiek uzlabota limfātiskās sistēmas asinsrite un vielmaiņa. Spiediens tiek normalizēts un nervu sistēma tiek nomierināta.

Programmas garam un ķermenim - Pilates и Pilates Ball. Treniņu sistēma, kas tiek balstīta uz ķermeņa centrālajiem spēkiem, veicina sabalansētas un simetriskas muskulatūras attīstību. Tiek rekomendētas problēmām ar muguru, pēc traumām, operācijām un rehabilitācijas periodā.

paskatieties, kā tas notiek!

2. Jautra izklaide 3D formātā ģimenei un draugu lokam „I Love Fitness”!

Tagad arī Rīgā jūs varat atklāt sev jaunu 3D realitāti! Pavisam cits priekšstats par sportu un dejām, pārvēršot to visu par azartisku izklaidi visai ģimenei un draugiem. Jaunā revolucionārā tehnoloģija Microsoft Kinect ļauj pavadīt aizraujošus treniņus, deju nodarbības vai sporta spēles 3D formātā. Kinect sensors jau iekļuvis Ginesa rekordu grāmatā kā visātrāk pārdotā pasaulē elektroniskā ierīce! Turklāt Kinect apsteidza Apple iPhone un iPad.

Nonāciet pirmklasīgā stadionā, boulinga centrā, futbola laukumā vai vieglatlētikas arēnā. Spēlē ar Kinect sensoru jūs kļūsiet ne tikai par galveno varoni, bet arī kontrolēsiet spēli ar savu ķermeni. Vai redzat bumbu? Iesperiet pa to, iegrieziet ar tenisa raķeti. Kinect Sports jūs gaida futbols, pludmales volejbols, boulings, galda teniss, bokss un dažādi vieglatlētikas sporta veidi. Tas ir vienkārši un jautri! Kinect Sports – tieši tā spēle, kuru jūs gribētu spēlēt ar draugiem vai ģimeni. „Sports Party” režīmā jūs varat sacensties pret visiem vai sadalīties divās komandās un uzvarēt.

Notiekošais uz ekrāna (diagonāli 2,5 metri) ir tik reālistisks, ka varam just vēju matos, pārlidojot pāri šķērslim, vai smiltis zem kājām pludmales volejbola spēles laikā! Pielāgojamie sacensību sarežģītības uzstādījumi patiks gan profesionāļiem, gan iesācējiem. Lai sāktu spēli, vajag tikai pienākt pie ekrāna.

Izjūtiet, kā tas būs.

3. Nonāciet jaunā treniņu līmenī ar studijas „I Love Fitness” VIP komplektu: 3D fitnesa tests, profesionāla trenera konsultācija un individuāla nodarbība ar 70% atlaidi.

Uzsākot treniņus, mēs iesakām iziet fitnesa testēšanu ar mūsdienu 3D tehnoloģiju izmantošanu, kas norādīs Jūsu organisma stiprās un vājās puses. Nosakot tās, Jūs uzzināsiet, kam jāvelta īpaša uzmanība fizisko vingrinājumu laikā.

Balstoties uz Jūsu fiziskās sagatavotības līmeni un ņemot vērā Jūsu individuālos mērķus, testēšana palīdzēs noteikt ieteiktos treniņu veidus un to intensitāti. Profesionālas konsultācijas laikā studijas treneris ne tikai paskaidros testēšanas rezultātus, bet arī parādīs Jums vingrojumu bāzes kompleksu individuālas nodarbības ietvaros.

Nevajadzētu trenēties līdz spēku izsīkumam. Vairāk domājiet par treniņu kvalitāti, nevis par kvantitāti!

VIP komplekta standarta cena – 20 Ls. Ar kuponiem – tikai 6 Ls.

Paskatīties, kā tas būs.

Uz tikšanos laukumā!