Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Paglāb draugus, ģimeni, sevi no odu kodumiem: spilgta pretodu „Bugslock” aproce ar 240 stundu ilgu iedarbību tikai par 1,50 Ls

Paglāb draugus, ģimeni, sevi no odu kodumiem: spilgta pretodu „Bugslock” aproce ar 240 stundu ilgu iedarbību tikai par 1,50 Ls

Vecā cena
3.20 €
Jaunā cena
1.50 €
− 53% Sīkāk

Apnikuši odi, apnikuši knišļi, nenopirki aproci – pats vainīgs!

Tagad vairs nav nepieciešams ziesties ar želejām, kuras it kā atbaida kukaiņus, bet nereti tieši otrādi – piesaista. Nevajag smidzināt repelentus, no kuriem niez āda. Un nevajag vairs dedzināt pretodu sveces ar nepatīkamo aromātu.

«Buglock.lv» piedāvā noderīgu aksesuāru – kokvilnas aproci, kas piesātināta ar citronellas ekstraktu, kurš pasargās no uzbāzīgajiem kukaiņiem, kamēr jūs esat dabā. «Buglock.lv» piedāvā noderīgu aksesuāru – kokvilnas aproci, kas piesātināta ar citronellas ekstraktu, kurš pasargās no uzbāzīgajiem kukaiņiem, kamēr jūs esat dabā.

Ieguvis atzinību pasaulē, „BUGSLOCK“ palīdzēs aizsargāties no odiem darba dārzā, atpūtas vasarnīcā, pārgājiena, sportošanas , zvejas laikā un daudz kur citur, kur mīt uzbāzīgie kukaiņi.

„BUGSLOCK“ aproce ir ne tikai stiprs un drošs līdzeklis pret kukaiņiem, bet arī skaists aksesuārs, kurš piestāvēs Jūsu apģērbam.

Aproce nesatur indīgas vielas, tāpēc ir nekaitīga bērniem un cilvēkiem ar alerģiju.

Kā izmantot „BugsLock” aproci?
Aproce jānēsā uz rokas, bērniem ieteicams uz kājas, lai nenovilktu un nespēlētos ar to. Aproci var piestiprināt pie bērnu ratiņiem vai piesiet pie mugursomas. Jūs varat turēt aproci arī mašīnā vai telpā – pat tā odi tiks atbaidīti!

Iedarbības laiks – līdz 240 stundām (gandrīz pusotra nedēļa!). Kad Jūs to nelietojat, ielieciet īpašā vakuuma maisiņā, kurš tiek pievienots katram pretodu aksesuāram.