Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
50% atlaide dziļai poru tīrīšanai salonā Armando!

50% atlaide dziļai poru tīrīšanai salonā Armando!

Vecā cena
25.00 €
Jaunā cena
11.99 €
− 52% Sīkāk
Skaista tīra āda ir organisma iekšējās veselības atspoguļojums. Ko darīt, ja iekšēju problēmu un ārējās iedarbības rezultātā āda nav skaista? Ādas normalizēšanai un uzturēšanai labā stāvoklī pastāv dažādas kosmētiskās procedūras. Svarīgākā no tām ir sejas tīrīšana. Šī procedūra ir paredzēta ādas tonusa un skaistuma uzturēšanai, kas nodrošina ādas atveseļošanos, barošanu un mitrināšanu, ļaujot uzturēt tās skaistumu, veselību un jaunību. 

Procedūras veikšanai tiek pielietota PSC un KLAPP sērija (profesionālā vācu kosmētika). PSC sērija tika speciāli izstrādāta problemātiskas ādas kopšanai. Sērijas galvenā komponente ir pilnīgi jauns aktīvs līdzeklis ASEBIOL® BT 2 (tauku dziedzeru darbības regulators). PSC sērijas produktu regulāra un kompleksā lietošana garantē optimālu rezultātu, t.i. pakāpeniski un intensīvi aizkavē piņņu veidošanos. 

Procedūra ietver:
Klasiskā sejas tīrīšana un poru sagatavošana dziļai attīrīšanai ar speciālās irdinošas maskas palīdzību, pēc kuras kosmetologs viegli attīrīs netīr
ās poras. Pēc dezinfekcijas apstrādes seko nomierinošā maska- plēve, kas noņems apsārtumus un iekaisumus pēc tīrīšanas. Procedūras noslēgumā klientu palutinās ar atslābinošu masāžu. 

Tīrīšana ir ādas sejas attīrīšanas procedūra, kuras laikā notiek netīrumu, putekļu, ādas tauku noņemšana, attīrīšana no atmirušām daļiņām, kā arī asinsrites un vielmaiņas procesu stimulēšana. Procedūras ir ieteicamas paplašinātu poru, komedonu, piņņu gadījumā, ja ir taukaina, kombinēta vai novītusī āda un ir pazemināts tās tonuss. Šī procedūra ir nepieciešama jebkuram ādas tipam, īpaši tīrīšana ir nepieciešama problemātiskai sejas ādai, kad tiek nodrošināts ne tikai kosmētiskais, bet arī ārstnieciskais efekts.

Pēc attīrīšanas āda sāk elpot, ievērojami samazinās izsitumi, āda atveseļojas. Mūsu seja ir atvērta vējiem un sliktiem laika apstākļiem, tāpēc ādas tīrīšana periodiski ir nepieciešama tiem, kam ādas jaunība un veselība ir galvenā vērtība.