Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Nepārspējamais portugāļu sarkanvīns Reguengos DOC ar 50% atlaidi. Pacelsim glāzes!

Nepārspējamais portugāļu sarkanvīns Reguengos DOC ar 50% atlaidi. Pacelsim glāzes!

Vecā cena
5.37 €
Jaunā cena
2.68 €
− 50% Sīkāk

Portugāle ir viena no Latvijas iedzīvotājiem vismazāk pazīstamajām vīna lielvalstīm. Alentejo reģiona lielākais vīnogu audzētāju un vīna darītāju kooperatīvs CARMIM, kurā ir apvienojušies vairāk nekā 1000 biedru, ir viens no lielākajiem vīna ražotājiem Portugālē. CARMIM produkcija aizņem 10% no Portugāles vīna tirgus. CARMIM apliecina savu vīnu izcilo kvalitāti ar neskaitāmajām godalgām, kas izcīnītas starptautiskajos vīna forumos.

Vīnogas, no kurām tiek darināts CARMIM vīns, tiek savāktas ar rokām no īpaši izvēlētiem vīna laukiem. Vīnogu raža tiek nekavējoties nogādāta vīna darītavā, vīnogas tiek atdalītas no ķekariem un saspiestas, bet iegūtajai masai tiek pievienoti enzīmi.

Vīnogu neatkārtojamās garšas pamatā ir Vidusjūras klimats ar ļoti karstu, sausu vasaru un aukstu ziemu. Šim klimatam raksturīgi īsi, bet spēcīgi lietus periodi ar kopējo nokrišņu daudzumu tikai 600 mm gadā. Vasaras sezonā iespējamas lielas temperatūras svārstības – naktīs tā var nokristies līdz +5 ºC, savukārt dienā pacelties līdz +33ºC, kopumā saglabājot vairāk nekā 3000 Saules stundu gadā!