Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Starojoša kā saule sejas āda: 59% atlaide dziļi mitrinošai un atjaunojošai procedūrai sejai un dekoltē zonai „MaluWilz” salonā

Starojoša kā saule sejas āda: 59% atlaide dziļi mitrinošai un atjaunojošai procedūrai sejai un dekoltē zonai „MaluWilz” salonā

Vecā cena
24.00 €
Jaunā cena
9.90 €
− 59% Sīkāk

Saule dāvina mūsu sejām apbrīnojami zeltainu krāsu, bet diemžēl arī padara to sausu. Tomēr mūsu dzīvē viss ir sabalansēts, tāpēc par mūsu sejas ādas veselību parūpēsies otra vasaras neatņemamā daļa - jūra.

Jūra ir visa dzīvā avots uz zemes un milzīgs dabisku, atveseļojošu ingredientu rezervuārs. Jau Senajā Grieķijā cilvēki zināja par jūras atveseļojošajām un dziednieciskajām īpašībām, tāpēc sērija „Thalasso” no „Malu Wilz” piedāvā procedūras ķermenim un garam, balstītas uz seno grieķu zināšanām. „Thalasso” – tas ir veselības un jūras velšu skaistuma sinonīms. Jaunās talasoterapijas iekļauj sevī procedūras uz jūras ūdens , planktona, aļģu bāzes, kas pārsteidzoši atjauno mūsu ādu un piešķir tai jaunu enerģiju.

„Malu Wilz” – tā ir viena sapņa piepildīšanās. Helmuts Baurehts, ārsts-dermatologs, sadarbībā ar top-vizāžisti Malu Wilz kundzi kopā izstrādāja kosmētikas līniju, kas atbilst stingrām profesionālām prasībām. Sadarbības rezultātā ir tapuši efektīvi sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļi, kā arī eleganta, mūsdienīga dekoratīvā kosmētika un izcila vācu kvalitāte.

Ieejot „Malu Wilz” salonā, uzmanība uzreiz pievēršas iekārtojumam: no vienas puses tam piemīt grezna aristokrātiskā atmosfēra, no citas - mūsu „praktiskā tagadne” (interjera veidotāji – Glebs Protko un Vasilijs Teljukēvičs). Abas organiski papildina viena otru.

Salona administratores, gluži kā divas rūpīgas saimnieces, pieņems Jūs kā savas mājas vislabākos viesus, piedāvās garšīgu tēju vai aromātisku kafiju, pēc solārija Jūs pacienās ar burkānu sulu.

Ieskauti ar aprūpi un uzmanību, Jūs varēsiet uzzināt par „Malu Wilz” dekoratīvās kosmētikas sērijas jaunumiem un par sejas ādas kopšanas kosmētikas līniju.

„Mēs zinām, ka katra sieviete ir burvīga! Ar mūsu salona meistaru palīdzību izbaudiet savu patieso skaistumu! Ar katru mūsu salona viesi mēs dalāmies ar pozitīvām emocijām un labu garastāvokli. Mēs garantējam produkta un servisa kvalitāti par pieņemamām cenām. Nāciet pie mums un mēs būsim priecīgi Jūs sagaidīt.” - ar mīlestību, salona „Malu Wilz” kolektīvs.