Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Nevainojami nagi trīs nedēļu laikā! 50% atlaide manikīram un pedikīram ar Gelac pārklājumu un pēdu masāža salonā ALBERTA pašā Rīgas centrā!

Nevainojami nagi trīs nedēļu laikā! 50% atlaide manikīram un pedikīram ar Gelac pārklājumu un pēdu masāža salonā ALBERTA pašā Rīgas centrā!

Vecā cena
36.00 €
Jaunā cena
17.90 €
− 50% Sīkāk
Skaistuma salons "ALBERTA" piedāvā Jums iegūt koptu un skaistu ārieni, un sagatavoties vasaras pludmales sezonai! 

Gelac tās ir nagu lakas skaistos, mirdzošos toņos, kam piemīt lieliskās gēla īpašības. Tās ir stipras, neplaisā, nedrūp un palīdz izaudzēt savus dabīgos nagus stiprus un garus.
Šīs gēla lakas ir tik noturīgas, ka līdz pat 3 nedēļām nav jāuztraucas par lakas atjaunošanu vai tās drupšanu. Nagi izskatīsies kā tikko salonā nolakoti!
Īpaši tad, ja paredzēts kāds ceļojums, ilgāks brauciens vai vienkārši nav īpaši daudz laika, ko atvēlēt nagu lakošanai - gēla laka būs risinājums, jo tā kalpos ilgi, nagi būs aizsargāti un mirdzoši.

Salons apvienojumā ar pedikīru piedāvā arī pēdu relaksējošo masāžu.

Mūsu pēdās atrodās ļoti daudz refleksogēno punktu. Šie punkti atbilst noteiktiem iekšējiem orgāniem, dziedzeriem, audiem.
Šādi tiek stimulētas organisma dabiskās aizsargspējas un organisms pats uzveic dažādas slimības.
Pēdu masāža sniedz ļoti relaksējošu un patīkamu baudījumu. Tā palīdz uzlabot asinsriti, organisma funkcionālās iespējas, stimulē imunitāti, kā arī mazina stresu un nogurumu.
Līdz ar to, pēdu masāžai piemīt gan profilaktiskas, gan dziednieciskas īpašības.

Gaidīsim Jūs skaistuma un labsajūtas oāzē, skaistajā Rīgas klusā centra rajonā!