Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Vīns un rozes Peltsamā!

Vīns un rozes Peltsamā!

Vecā cena
17.00 €
Jaunā cena
11.00 €
− 35% Sīkāk
Sveiks dārgais ceļotāj!


SIA „KREDO Tour" piedāvā Tev ceļot kopā ar darba kolēģiem, klases biedriem vai vienkārši kopā ar labiem draugiem un ģimeni! Mūsu komandu veido atsaucīgi darbinieki, kuri allaž ir gatavi iesaistīties Tavu ideju realizēšanā, jo
- Jūsu sapņi, vēlmes un iespējas + KREDO Tour = Jūsu īpašais pedzīvojums!

Latvija tikai sākotnēji šķiet vienīgi neliels, zaļas zemes laukumiņš pasaules kartē, taču vērīgākam ceļotājam nebūs grūti pamanīt to īpašo strāvojumu, kas caurvij Latvijas ceļus un takas, mežus, parkus un līdzenumus, ezerus un upes. Tie visi aicina sākt ceļojumu kopā ar austrumos lecošo un rietumos dusēt ejošo sauli.
Šādā ceļojumā Tu pabūsi: Latgalē - ezeru, dažādu dievnamu un keramikas zemē; Vidzemē - jūrmalas kāpu un garākās Latvijas upes skāvienos; Zemgalē- plašajos līdzenumos un krāšņās pilīs, Kurzemes vēju pilsētās - Liepāja un Ventspils būs Tavā rīcībā.


Mūsu ceļojumu birojs piedāvā gan individuālus, gan grupu ceļojumus no vienas dienas līdz vairāku dienu braucieniem gan pa Latviju, gan mūsu kaimiņvalstīm - romantiski skarbo Igauniju un svēti mierīgo Lietuvu, gan arī Eiropu un citām zemēm.
Ja nepieciešamas konferenču un semināru rīkošanas vietas, naktsmājas vai vienkārši vēlaties romantiski pavadīt nedēļas nogali, mēs palīdzēsim atrast:

* Lauku māja ar pirti ezera malā
* Mājīgu viesu namu
* Prestižu viesnīcu

Pieņemam arī kolektīvu pieteikumus un ievērojot Jūsu vēlmes un finansiālās iespējas, ieteiksim kādu no mūsu izstrādātajiem maršrutiem vai arī sastādīsim individuālu maršrutu tieši Jūsu konkrētajai grupai. Grupa var izvēlēties arī naktsmītņu un autobusa komforta līmeni - no tā būs atkarīga brauciena izmaksas katram dalībniekam.