Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Masāža ideālām auguma līnijām: 50% atlaide limfodrenāžas, klasiskajai  vai fitnesa masāžai salonā „Liras”

Masāža ideālām auguma līnijām: 50% atlaide limfodrenāžas, klasiskajai vai fitnesa masāžai salonā „Liras”

Vecā cena
20.00 €
Jaunā cena
9.99 €
− 50% Sīkāk

Tikt pie ideāla auguma šovasar ir pavisam viegli - bez diētām, sliktas omas un nogurdinošām sporta nodarbībām! Atpūtieties un pussnaudā sapņojiet par skaisto, kamēr meistars buras pie jūsu ķermeņa ideālajām līnijām.

Izvēlāties vienu no efektīvajiem masāžas veidiem: limfodrenāžas, klasisko vai fitnesa masāžu

Limfodrenāžas masāža – izvada toksīnus un vielmaiņas gala produktus. Ja tie netiek izvadīti, organisms aiztur un uzkrāj lielu daudzumu šķidruma un toksīnu un veidojas tūska. Limfa cirkulē ļoti lēni, un miegā tā neplūst, jo tās cirkulāciju veicina muskuļu kustība. Īpaši labi tas redzams no rīta, ja pēc pamošanās ir pietūkušas acis. Regulāri veicot limfodrenāžu, limfvadi tiek trenēti, to sieniņas tonizējas un tiek atjaunota vai uzlabota asinsrites un limfas cirkulācija, tiek izvadīti toksīni, izzūd tūska, samazinās celulīts, uzlabojas audu elastība.
Limfodrenāžas masāža ieteicama:
- pēc fiziskas slodzes, lai no muskuļiem izvadītu pienskābi- lai muskuļi nesāpētu un nebūtu cieti;
- pēc ceļgalu traumām, operācijām, locītavu slimībām;
- grūtniecības laikā, ja ir pietūkušas kājas;
- celulīta profilaksei un ārstēšanai;
- pirms un pēc ķirurģiskas tauku atsūkšanas, liposomu operācijas.

Klasiskā masāža – (kakla zona un galva), mugura, jostas vieta, krusti. Masāža nomierina nervu sistēmu, noņem muskuļu sasprindzinājumu, uzlabo asinsriti un muskuļu tonusu, mugurkaula, locītavu un saišu sistēmu, kā arī izvada vielmaiņas gala produktus. Klasiskā masāža sniedz labus ārstēšanas rezultātus bērniem, kas slimo ar skoliozi, pieaugušajiem, kas slimo ar osteohondrozi, galvassāpēm, kā arī atjauno kustības pēc lūzumiem.

Fitnesa masāža - šī unikālā metodika izraisīja profesionāļu ovācijas Baltijas SPA Čempionāta laikā. Skaistā un efektīvā fitness masāžas tehnika lieliski tiek galā ar visām figūras korekcijas problēmām: sākot no celulīta, lokālās tauku uzkrāšanās un beidzot ar zemo muskuļu tonusu. Šī masāža ir piemērota sievietēm un vīriešiem, kas ierobežotā laika sprīdī vēlas iegūt labu fizisko formu, nomest lieko svaru, samazināt ķermeņa apjomus nepieciešamajās, „problemātiskajās” zonās, ievērojami mazināt celulīta parādīšanos un, muskuļu tonusa paaugstināšanas ceļā, uzlabot ķermeņa proporcijas.

Salons «Liras» aicina Jūs ciemos – ienirstiet skaistuma, komforta un mājīguma pasaulē. Salonā strādā profesionāli frizieri, manikīra/pedikīra speciālisti, kosmetologs, masieris un vizāžists. Salonā var veikt arī vaksācijas procedūras. Mājīga atmosfēra un tasīte karstas aromātiskas kafijas palīdzēs Jums relaksēties un novirzīties no ikdienas gaitām.

Skaistumkopšanas salons „Liras” piedāvā iegādāties jaunākās paaudzes „Schwarzkopf Professional Bonacure Sun Protect” matu kopšanas līdzekļus: šampūnus, kondicionierus, matu atjaunošanas līdzekļus, matus aizsargājošo eļļu.