Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Individuālā pieeja grupu nodarbībām ar 53% atlaidi! Fitnesa nodarbības trenažieru zālē ar treneri sieviešu sporta klubā Body Sport!

Individuālā pieeja grupu nodarbībām ar 53% atlaidi! Fitnesa nodarbības trenažieru zālē ar treneri sieviešu sporta klubā Body Sport!

Vecā cena
45.00 €
Jaunā cena
21.00 €
− 53% Sīkāk
Skaistums prasa upurus. Mēs visu pavasari un ziemu drudžaini trenējamies, lai pēc iespējas labāk izskatītos vasarā, bet tad atmetam treniņiem ar roku un atgriezties tikai rudenī. Pat ja Jūs nekad neēsat nodarbojušies ar sportu, vasara — tas ir laiks kad ir jāuzsāk treniņi. Klubs Body sport piedāvā neatmest treniņus vasarā, jo tikai nedaudzi cilvēki zin, ka tieši vasarā visi organisma iekšējās stimulācijas procesi notiek ātrāk.

Fitnesa klubs piedāvā nodarbības ar personālo instruktoru. Pirms pirmās nodarbības instruktors nosaka sagatavotības līmeni un rekomendē nodarbību optimālo režīmu. Tātad, Jūs varēsiet izvēlēties tieši to, kas ļaus Jums sasniegt vislabākos rezultātus.

Katrai klientei tiks izstrādāta individuālā programma pēc viņas vajadzībām un vēlmēm. Individuālā instruktore sastādīs tādu programmu, kura būs vērsta tieši uz jūsu problēmu zonu uzlabošanu. Trenere apmācīs Jūs, pilnveidos jūsu tehniku, kā arī kontrolēs jūsu fizisko stāvokli treniņa laikā. Pie tādas nodarbību sistēmas izmaiņas pamanīsiet jau pēc mēneša. Zālē ir viss kas Jums ir vajadzīgs lai iegūt efektīvo rezultātu no treniņiem - kardiotrenažieri, spēka trenažieri, hanteles un cits nepieciešams aprīkojums. Treniņa laikā treneris izmanto ne tikai trenažierus, bet arī iemāca Jums kā pareizi izpildīt dažādus vingrinājumus uz paklāja, kas palīdz jums trenēt visus mazos muskuļus, ka arī veikt stiepšanas. Treniņa laikā zālē var atrasties daži cilvēki, bet katrs izpilda savu programmu un treneris dod katram individuālus uzdevumus.

Trenažieru zāle ir apgādāta kā ar kardiotrenažieriem (stepers, skrej-celiņi, velotrenažieris, eliptiskais trenažieris), tā arī ar iekārtām spēka treniņiem. Tāpēc uz mūsu trenažieriem nodarbojas kā iesācēji, tā arī pieredzējuši fitnesa cienītāji. Ar vingrošanas palīdzību uz trenažieriem Jūs varat izmainīt ķermeņa proporcijas, nostiprināt muskuļus, nomest lieko svaru, atgriezt sportisko formu. Nodarbības uz kardiotrenažieriem palīdzēs Jums paaugstināt izturību un nostiprināt sirds asinsvadu sistēmu, nomest liekos kilogramus.
Īpaši tiek rekomendēts sievietēm pēc dzemdībām un tām, kas krasi pieņēmušies svarā un grib pareizi uztrenēt muskuļus (gūžu, krūšu). Sniegsim palīdzību muskuļu formas izlabošanā tām dāmām, kuras nodarbojušās profesionālajā sportā.

Nodarbības notiek grupās, bet treneris strādā ar katru atsevišķi.

Ar kluba Body sport nodarbību sarakstu Jūs varat iepazīties te:

Trenažieru zāle