Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Starojoša, veselīga un skaista sejas āda: 50% atlaide profesionālajai kosmētikai "KLAPP"

Starojoša, veselīga un skaista sejas āda: 50% atlaide profesionālajai kosmētikai "KLAPP"

Vecā cena
12.00 €
Jaunā cena
6.00 €
− 50% Sīkāk

Skaista sejas āda - tā ir veselīga āda, bet veselīga āda ir skaista. Apburtais loks. Tomēr nav laiks panikai - loka centrā atrodas profesionālā sejas kosmētika "KLAPP", kura nodrošinās jūsu sejiņām veselību un skaistumu.

Ar "KLAPP" firmas līdzekļiem vairs nav bail no saules un vēja, kuri padara ādu sausu, un gaisa piesārņojuma, kurš bojā sejas krāsu. Lai kāds arī būtu jūsu ādas tips, "KLAPP" spēs piedāvāt jums ideālu līdzekli, lai rūpes par sejas ādu būtu nevainojamas.

Vācu kosmētikas līnija sejas un ķermeņa ādas kopšanai "KLAPP Cosmetics" ir profesionālās kosmetoloģijas un SPA-WELLNESS industrijas tirgus līderis. "KLAPP Cosmetics" ar prieku piedāvā klientiem mūsdienu sejas un ķermeņa ādas kopšanas kosmētisko produkciju, kura izceļas ar augsto efektivitāti, drošību un slaveno vācu kvalitāti. Plašs kosmētisko līdzekļu asortiments ļaus atrisināt praktiski visas saistītās ar ādu problēmas un apmierināt pat visprasīgākos klientus.

Piedāvājam lielisku iespēju parūpēties par sejas ādu, kura noteikti kļūs starojoša pateicībā par "KLAPP" kosmētikas izvēli.

Ar jūsu dāvanu karti jūs varat uzdāvināt savai sejai kosmētiskos līdzekļus no sekojošām līnijām:

Beta Glucan jutīgai un alerģiskai ādai: attīrošais pieniņs, toniks, 24 stundu iedarbības krēms, pieniņš ādai ap acīm.

C PURE – piesātina sejas ādu ar nepieciešamo C vitamīna devu un aizsargā ādu: vitamīnu emulsija , krēms ar vitamīniem, krēms ādai ap acīm, attīrošās putas, toniks-putas, pīlinga putas.

IMMUN – imunitātes nostiprināšanai un ādas aizsargfunkcijām, īpaši, kad āda ir sausa vasaras periodā: dienas krēms, nakts krēms, atjaunojošais krēms, antistresa krēmveida maska, radikāli mitrinošs komplekss, antikuperozes serums, želeja ādai ap acīm, supermitrinoša želeja ar aloe vera.

PSC (Problematic Skin Care) – problemātiskas ādas kopšana: antiseptisks toniks, aktīvi dziedinošs toniks, normalizējošs krēms, losjons ar cinku.

HYDRA COLLAGEN SILK – mitrinoša sērija ar jūras kollagēnu: mitrinošs krēms.

MEN – īpaša sērija vīriešiem: intensīvais balzāms, krēms vīriešiem "Diena & Nakts".

Sīkāku informāciju par katru kosmētisko līniju "KLAPP" jūs varat atrast šeit