Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Mona Beauty: Biopolārais RF-liftings

Mona Beauty: Biopolārais RF-liftings

Vecā cena
70.00 €
Jaunā cena
25.00 €
− 64% Sīkāk

Procedūras ilgums: 30 minūtes.

IntraDerma Smart ir piemērots sejas un ķermeņa procedūru veikšanai bez kaites veselībai.

IntraDerma Smart efektivitate ir saistīta ar temperatūras kontroles sistēmas esamību proderūru veikšanas laikā, pilnīgi drošs un maksimālais rezultāts sev un kliēntiem. Aparāts IntraDerma Smart ir parādijis šādus efektus:

  • ādas nostiepšana vaigu zonā, samazina lūpu un deguna grumbas, un dziļās mīmiskās grumbas, veidojot precīzāku sejas kontūru un ievērojami samazina dubultzodu.
  • izlīdzina grumbas un "zoss kājiņas", ir pamanāms augšējo un apakšējo plakstiņu liftings, samazinās tūska un augšējā plakstiņa noslīdēšana.
  • samazinās vertikālās grumbas virs augšējās lūpas, tiek veidota izteiksmīgāka lūpu kontūra.
  • uzlabojās ādas struktūra plecu iekšējā zonā. samazinās apjomi.


Rezultāts ir redzams jau pēc pirmās procedūras, kura ilgs parasti 30-40 minūtes. Tomēr nostiprināt ādas atjaunošanas un elastības redzamo rezultātu ir iespējams tikai pēc 6-10 procedūrām, turpmāk 6 mēnešu laikā notiek jauna kalogēna veidošanās. Atkārtot kursu var ne ātrāk ka pēc 6 mēnešiem. Tūlīt pēc procedūras aptuveni 85% pacientu ir novērots neliels ādas apsārtums, kurš pazūd aptuvenoi pēc 30 minūtēm un netraucē atgriesties ierastajā dzīvē. Tikai 5% gadījumā apsārtums var saglabāties pāris stundas.