Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Maija Georgievska piedāvā. Unikāla atjaunošanās metode balstoties uz personisko horoskopu ar ievadkonsultāciju un diagnostiku pie ārsta ар 50% atlaide!

Maija Georgievska piedāvā. Unikāla atjaunošanās metode balstoties uz personisko horoskopu ar ievadkonsultāciju un diagnostiku pie ārsta ар 50% atlaide!

Vecā cena
32.00 €
Jaunā cena
16.00 €
− 50% Sīkāk

Dāmas un kungi! Mēs gribam palīdzēt Jums atgūt jaunību, skaistumu un veselību! Kā mēs to darām?

Pieredzējis astrologs, pamatojoties uz Jūsu dzimšanas datiem,  sagatavo individuālu programmu , vērstu uz intensīvu cilvēka organisma atveseļošanos , kam seko organisma atjaunošanās. 

Programmas saturā paredzēts komplekss kurss , kurā ir iekļautas vairākas vizītes , kas tiek sarunātas individuāli ar katru klientu jau pirmajā tikšanās reizē.

Konsultāciju laikā tiks izrunātas visas nianses turpmākajam darbam ar katru klientu. Metodes savdabīgums slēpjas tajā, ka veidojas cieša saikne starp fizisko veselību un garīgo veselību. Jūs uzzināsiet un sapratīsiet savas problēmas un to cēloņus. Kā risinājums problēmām un  veselības atgūšanai  tiek piedāvāta šī metode, kas palīdz veikt korekcijas pat dziļām problēmām.

Otrajā posmā tiek piedāvāts izveidot sev jaunu imidžu ar pieredzējušu speciālistu palīdzību (frizieris, stilists – vizāžists) , tiks iegūts rezultāts, kas saglabāsies ilgstoši un pozitīvi ietekmēs klienta turpmāko dzīvi.

Unikāla atjaunošanās metode pamatojoties uz personisko horoskopu ar ievadkonsultāciju un diagnostiku pie ārsta ļaus sasniegt pārsteidzošus rezultātus dažādās dzīves jomās:

  • problēmas ar lieko svaru;
  • sejas problēmas (grumbas, āda, tūska);
  • ķermeņa problēmas (kustību problēmas, ķermeņa plastika, elastīgums);
  • dažādas veselības problēmas;
  • savstarpējās attiecības ar partneri, bērniem, vecākiem utt.;
  • izmaiņas izskatā ar profesionālu frizieru un stilistu – vizāžistu palīdzību.

Ērtais un mājīgais studijas iekārtojums palīdzēs tikt skaidrībā ar vissarežģītākajām dzīves situācijām, tajā skaitā, intīma rakstura problēmām

Zemāk norādītajās adresēs atradīsiet rakstus par šo metodi, kas publicēti presē: