Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Salons Orhideja: permanentais grims ar 50% atlaidi! Izcel savu skaistumu!

Salons Orhideja: permanentais grims ar 50% atlaidi! Izcel savu skaistumu!

Vecā cena
60.00 €
Jaunā cena
30.00 €
− 50% Sīkāk
Permanentais grims kļūst arvien populārāks dažādos skaistumkopšanas salonos, jo vairāk un vairāk dāmas vēlas uzsvērt savu skaistumu. Ar permanento grimu Jūs varat piešķirt izteiksmīgas sejas kontūras. Ar šo procedūru, jūs varat novērst lūpu un uzacu asimetriju, uzsvērt acu kontūru, uzzīmēt koķetu dzimumzīmi. Ar permanentā grima palīdzību var padarīt izteiksmīgāku tēlu. Gadās, ka sievietēm sagādā grūtības uzklāt meikapu – tādos gadījumos ideāls risinājums ir permanentais grims.  Tāds meikaps priecē savas īpašnieces un neizplūst. Katrs darbs tiek veikts atbilstoši klienta vēlmēm, ņemot vērā tā formas un krāsas. Piemēram, pirms procedūras uzacis vienmēr tiek zīmētas ar zīmuli, tiek apspriesta to forma, biezums un krāsa. 
 
Permanentā grima tehnika
  • Plānas adatas – spalviņa, ievada pigmentu uz 1 mm zem katras ādas slāni un izveido vēlamo toni un kontūru uz ilgu laika periodu. Tāpat, taisot permanento grimu, mēs izmantojam kvalitatītus anestēzijas līdzekļus, aerosolus un krēmveidīgas smēres. 
  • Permanentajā grimā izmanto dabīgos pigmentus, kuru sastāvā ir minerālās un organiskās sastāvdaļas. Mūsu salonā izmanto dabīgos pigmentus no Izraēlas.   

Lūpu permanents

  • Lūpu kontūra Jūsu lūpām sniegs precīzu un kārtīgu apvilkumu. Šī tehnika tiek izmantota gadījumos, kad lūpu forma apmierina klientu un viņš vēlas tikai tās uzsvērt. 
  • Kontūra ar ēnojumu, ar šīs tehnikas palīdzību var palielināt lūpu apjomu, kā arī ar ēnojuma palīdzību plūstoši pāriet no kontūras uz savu lūpu dabisko krāsu. Pat, izmantojot košās krāsas, ar šo tehniku var sasniegt ļoti dabiskas lūpu krāsas rezultātu.  

Uzacu permanents 

  • Ir divas uzacu permanenta tehnikas, pilnā aizpildīšana un matiņu tehnika. Pilnā aizpildīšana izskatās kā zīmulis, ja zem saviem matiņiem, tad kā ēna, kas pastiprina uzacu formu.
  • Matiņu tehnika rada dabisku uzacu efektu, tā tiek taisīta ar jaukto tehniku, vairāk izteiktie uzacu matiņi un vairāk plānāki, maziņie, kā arī, lai sniegt tēlam vairāk dabiskuma, tiek ņemti divas vai trīs tonim līdzīgas krāsas, tādā veidā radot 3D efektu (apjoms). 

Plakstiņu permanents 

  • Ja Jūs vēlaties vairāk dabiskuma, tad Jūsu meistars akcentēs Jūsu plakstiņa sānu – starpskropstu daļu, kas padarīs Jūsu acis izteiksmīgākas. Tāds meikaps labi izskatīsies jebkādai sejai un acu formai. Tāpat, var arī uzklāt kārtīgas „bultiņas”, zīmuļa efektu, utt. Uz apakšējā plakstiņa var novilkt plānu un nepamanāmu līniju pie skropstām, vai arī novilkt spilgtu, biezāku līniju, dažādas formas un krāsas. 
  • Acu tatuāža ir ērta tieši tiem cilvēkiem, kuri nēsā kontaktlēcas – permanentais grims atbrīvos Jūs no daļiņām, kas var tikt uz kontaktlēcām, noņemot un uzklājot meikapu. 
Pirms procedūras
  • Pirms permanentā grima uzklāšanas, mūsu meistars piedāvās Jums dažādas formas un uzklās Jūsu izvēlēto formu ar zīmuli. 
  • Pirms permanentā grima procedūras nav ieteicams: 1) tajā dienā lietot alkoholiskos dzērienus, 2) 3 dienas pirms procedūras apmeklēt solāriju vai sauļoties. 
 
Aprūpe, kopšana pēc permanentā grima 
  • Uz acīm un lūpām pēc procedūras var būt neliels pietūkums, to palīdzēs novērst ledus vai sausais gaiss (likt ledu uz 5 minūtēm divu stundu laikā).
  • Izjūtot sausumu, permanentā grima vietu var apstrādāt tikai ar vazelīnu vai vazelīna eļļu. Pēc procedūras uz lūpām, ir vēlams iziet tablešu kursu pret herpesu.
  • Sadzīšanas laikā ir nepieciešamas atteikties no intensīvām nodarbībām ar sportu un saunas. Izvairieties no putekļiem, solārija, saules un skūpstiem uz lūpām. Nelietojiet dzirkstošus dzērienus, tādus kā vīns, alus. Neizmantojiet krēmus un dekoratīvo kosmētiku tajā vietā, kur tika veikta procedūra.  Un pats galvenais, paši neņemiet nost garoziņu, kas izveidosies. Tai ir pašai jāsakalst un jāatdalās nedēļas laikā bez Jūsu palīdzības.
Kontrindikācijas: cukura diabēts, epilepsija.