Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Isostar šķīstošās tabletes Powertabs ar apelsīna vai citrona garšu!

Isostar šķīstošās tabletes Powertabs ar apelsīna vai citrona garšu!

Vecā cena
4.95 €
Jaunā cena
4.15 €
− 16% Sīkāk

Eiropas vadošā sporta uztura ražotāja ISOSTAR produkciju iecienījusi gan amatieri, gan profesionāli sportisti, jo ISOSTAR ne tikai lieliski palīdz intensīvas slodzes laikā un pēc tās, bet arī lieliski garšo!

  • Powertabs dzirkstošās tabletes ir speciāli piemērotas īsai un intensīvai slodzei, pateicoties to specifiskajam ogļhidrātu un minerālvielu līdzsvaram. Izgatavotas balstoties uz izotonisko sastāvu; šis dzēriens nodrošina nepieciešamo šķidruma daudzumu organismā un optimālu kuņģa iztukšošanu.
  • Tas ir bagāts ar antioksidantiem – C un E vitamīniem, kam ir svarīga loma cīņā ar brīvajiem radikāļiem, kas rodas fiziskas slodzes laikā, un B1, B2, B6 un PP vitamīniem, kas ir vajadzīgi, lai šūnas varētu izmantot ogļhidrātus. Vienlaicīgi tam ir maz kaloriju, viena porcija satur tikai 87 kcal.
  • Sastāvs: Dekstroze, skābuma regulators: citronskābe, nātrija karbonāts, aromatizētāji, ciete, kālija karbonāts, magnija karbonāts, kalcija karbonāts, nātrija hlorīds, kalcija fosfāts, maltodekstrīns, saldinātājs: aspartāms, vitamīni C, E, B1, saharoze, krāsvielas: beta-karotīns, stabilizators: akācijas sveķi, emulgators: modificētā ciete, dehidrētas glikozes sīrups, hidrogenētas sojas augu eļļa, kokosriekstu eļļa. Satur fenilalanīnu.
  • Lietošana: 2 tabletes izšķīdināt 500 ml ūdenī.Powertabs tabletes jālieto treniņu un sesijas laikā. Īsas (< 1 stundu) un intensīvas (vai ilgstošas un vidējas) slodzes laikā.