Kompakta ierīce automatizētai gardu olu pagatavošanai!
Ūdens daudzuma mērīšana: Nepieciešamais ūdens daudzums ir atkarīgs no olu daudzuma, un to vēlamās pagatavošanas veida (cieti vārītas/mīkstas). Uz mērkarotes ir apzīmētas trīs pakāpes: cieti vārītas, mīkstas un mīksta olas ar viegli sarecējušu baltumu. Uz katra apzīmējuma ir norādīts olu daudzums. Piepildiet mērglāzi ar ūdeni līdz noteiktajam apzīmējumam. Pārliecinieties, ka olas vārāmajā katlā ir novietotas horizontāli. Ielejiet nomērīto ūdens daudzumu vārīšanas katliņa apakštraukā.
Olu sagatavošana: Ar adatas palīdzību, kura atrodas mērtrauka apakšā, uztaisiet nelielu caurumu olas platajā galā. Tas neļaus olām uzsprāgt vārīšanas laikā. Novietojiet olas paredzētajos plauktiņos un uzstādiet sildāmo apakštrauku. Aiztaisiet ciet vāku.
Olu vārīšana: Ievietojiet dakšu kontaktligzdā. Olu vāramāmā iekārta sāks strādāt. Pēc tam kad viss iztvaikos, iebūvētais termostats atslēgs olu vārāmo ierīci un sekos skaņas signāls. Olas ir uzvārītas. Izņemiet dakšu no kontaktligzdas. Uzmanīgi noņemiet vāku. Saistībā ar to, ka temperatūra ierīcē ir ļoti augsta, nepieciešams uzreiz izņemt olas un tās atdzesēt.