Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Spēcīgs skābekļa traipu tīrītājs Astonish Oxi Active - likvidē jebkurus traipus!

Spēcīgs skābekļa traipu tīrītājs Astonish Oxi Active - likvidē jebkurus traipus!

Vecā cena
4.50 €
Jaunā cena
2.25 €
− 50% Sīkāk

Spēcīgas iedarbības skābekļa traipu tīrītājs Astonish likvidē jebkurus traipus  - zāles, asins, pelējuma, puvuma, vīna, ēdienu, kā arī eļļu un sveķu (tai skaitā arī darvas) traipus. 

  • Ir domāts baltās un krāsainās veļas mazgāšanai ar rokām un un  veļas mašīnā. 
  • Balina baltu veļu, saglabā krāsainās veļas krāsas, neitralizē smaržas un sniedz svaigumu. 
  • Mazgāšana: traipu izvadīšanai, balināšanas un mazgāšanas līdzekļu iedarbības pastiprināšanai pievienojiet 1 mērkaroti līdzekļa katrai veļas porcijai veļas mašīnā. 
  • Traipu izvadīšana/paklāju, veļas attīrīšanai: sajauciet traipu tīrītāju ar karsto krāna ūdeni augstāk norādītajās proporcijās līdz kristālu pilnīgai izšķīdināšanai. Jo karstāks ūdens - jo augstāks attīrošajs spēks. (Neizmantojiet verdošo ūdeni). Uzklājiet maisījumu uz traipa un atstājiet iedarboties uz 15-30 minūtēm. Pēc tam nomazgājiet ar tīru ūdeni un ļaujiet izžūt. Traipu noņemšanai no paklājiem: saslapiniet ar šķīdumu un noņemiet ar dvieli lielo šķidrumu. Veciem, noturīgiem traipiem var būt nepieciešama lielāka šķīduma koncentrācija un ilgāks iedarbības laiks. Traipu noņemšanai no cementa šķīduma: 1 mērkaroti traipu tīrītāja pievienojiet paris karstā ūdens pilienus līd putras izveidošanai un uzklājiet to ar birstes palīdzību uz traipa. Atstājiet iedarboties uz 1 stundu pēc tam nomazgājiet ar aukstu ūdeni.
  • Svars: 500 gr.
  • Ražotājs: Lielbritānija.