Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Activ & SPA: Muguras, plecu un pēdu masāža vīriešiem (90 min.)

Activ & SPA: Muguras, plecu un pēdu masāža vīriešiem (90 min.)

Vecā cena
45.00 €
Jaunā cena
25.00 €
− 44% Sīkāk
Muguras, plecu zonas un kāju pēdu masāža – veselības un labsajūtas aromaterapeitiska procedūra, kas iedarbojas labvēlīgi uz visu organismu un sniedz tūlītēju atvieglojumu.
 
Piedāvājumā ietilpst: 
  • Pēdu pīlings, komprese, locītavu mobilizācija un masāža.
  • Muguras, plecu daļas pīlings – masāža ar aromaterapeitisku sensoriālu iedarbību uz visu organismu, ko sniedz krustnagliņu, kanēļa, muskatriekstu ēteriskās eļļas. Papildus attīrot, nogludinot un papildinot ādu ar īpaši vērtīgām vielām: organisko silīciju un vitamīnu kompleksu AEC nanokapsulās, kuras, pārvarot ādas barjeru, nokļūst dziļākajos audos. Bamboo mikrogranulas sniedz papildus brīnišķīgas masāžas nianses ar ādu atjaunojošu iedarbību.
  • Muskuļus, saistaudus atbrīvojoša, relaksējoša, tonizējoša masāža ar aromaterapeitisku ķermeņa dziedniecisku musa konsistences balzāmu, kas satur ēterisko eļļu kompleksu un saldo mandeļu eļļu.
  • Procedūras ielgums: 90 minūtes
 
Trīs soļi labas veselības uzturēšanai!  Ekskluzīva procedūra ikvienam, kas rūpējas par sprandas, kakla, plecu un muguras veselību, iekļaujot kāju pēdas kā pamatu visa organisma atveseļošanai, harmonizēšanai un atbrīvošanai no saspringuma. Mērķis – atbrīvot saspringtos muskuļus. Sniegt maksimāli atslābinošu pret stresa iedarbību mentālā un fiziskā līmenī.