Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Masāža ar ilang-ilang, pačūlijas, sandala vai jasmīna ēteriskajām eļļām Tavai sievišķībai (60 min)

Masāža ar ilang-ilang, pačūlijas, sandala vai jasmīna ēteriskajām eļļām Tavai sievišķībai (60 min)

Vecā cena
30.00 €
Jaunā cena
15.90 €
− 47% Sīkāk
Smaržas mūs ieskauj visur, bet ne visi zina, cik svarīgu lomu tās spēlē mūsu dzīvē. Senie gudrie saprata, ka smarža - ir vissīkākā materiālās dabas izpausme, tai ir daudz spēka: tā var uzmundrināt un nomierināt, satraukt un dot mīlestību, dziedēt un aizsargāt no negatīvas ietekmes. Tātad, kāpēc neizmantot šo brīnišķīgo smalo enerģiju savā labā? Aromterapija - dabiska un nemedikamentoza ārstēšanas metode, izmantojot smaržu. Tā ir veidojusies tūkstošiem gadu gaitā un ir pierādījusi savu efenav kontrindikāciju. Var izmantot ēteriskās eļļas un vīraku, kas var palīdzēt jums atrast harmoniju visās dzīves jomās un sniegs veselību un mīlestību.
 
  • Sandalkoks - Kad eiropieši pirmoreiz nokļuva Havaju salās, to piekrastes kalnus sedza sandalkoku audzes. Sandala saldā smarža bija jūtama jau 20 jūdzes no krasta – šis koks ir viens no aromātiskākajiem augiem uz mūsu planētas. Sandals ļoti iecienīts Indijā un citās Austrumu zemēs – arī kā antibakteriāls un atvēsinošs līdzeklis, bet vairāk gan kā garīgās prakses neatņemama sastāvdaļa. Tas palīdz pārvarēt bailes, apzināties un atzīt dievišķo varu, palīdz transformēt seksuālo enerģiju garīgajā, vieš skaidrību un attīra prātu, mazina egocentrismu. Fizioloģiski tas uzlabo vielmaiņu, stiprina endokrīno sistēmu, sekmē audu reģenerāciju. Senatnē sandals izmantots arī cīņai ar veneriskajām slimībām. Nav ieteicams tūsku un ar gļotu uzkrāšanos plaušās saistītos gadījumos. 
  • Jasmīns - Emocionāli jasmīns palīdz atgūt līdzsvaru, cerību un pārliecību, saskatīt jaunas iespējas, atgūt kontroli pār sevi un notikumiem apjukuma brīžos, veicina prāta darbību. Harmonizē gan vīriešu, gan sieviešu hormonālo sistēmu, ir lielisks afrodiziaks. Jasmīns veicina vielmaiņu, ieteicams neregulāra menstruālā cikla gadījumā un izmantojams sausas ādas kopšanā. 
  • Ilang-ilang - Ziedu zieds – tā šo smaržīgo tropu augu sauc Polinēzijā. Tā aromāts laiku laikos uzskatīts par juteklisku un romantisku, izmantots kā afrodiziaks, baudas eļļa. Indonēzijā ar tā ziedu vainagiem izrotā jaunlaulātos, ar ilang-ilng apdūmo mājokli pret strīdiem un nesaskaņām. Tās aromāts atslābina – gan emocionāli (mazina nemieru un spriedzi, dusmas un bailes, veicina pozitīvu, optimistisku omu), gan iedarbojoties uz asinsvadu sieniņām un muskuļiem (mazina krampjveida spazmas). Ieteicama stresa, bezmiega un depresijas gadījumos, sievietēm, kas cieš no pirmsmenstruāciju sindroma, sirds slimniekiem, romantiskas noskaņas radīšanai. 
  • Pačūlijas ēterisko eļļu iegūst tvaicējot ar ūdens tvaikiem saulē kaltētas auga jaunās lapas un dzinumus. Saldens zāļu aromāts. Stimulē nervu sistēmas darbību, piemīt tonizējošs efekts.