Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
NOESCAPE kvests «Slepenā istaba» kompānijai līdz 5 cilvēkiem

NOESCAPE kvests «Slepenā istaba» kompānijai līdz 5 cilvēkiem

Vecā cena
50.00 €
Jaunā cena
30.00 €
− 40% Sīkāk
Lieliski pavadīta diena ģimenes vai draugu kompānijā garantēta! Piedāvājumā mistiskā izlaušanās spēle jeb kvests "Slepenā istaba" - Tavai komandai vajadzēs atrast jau sen nolaupīto medaljonu un nogādāt to atpakaļ drošībā.
 
Par piedāvājumu:
  • Kupons ietver sevī dalību kvestā „SLEPENA ISTABA” kompānijai no 3 līdz 5 personām no „NOESCAPE” jebkurā dienā un laikā (rezervējot, no 9.00 līdz 23.00)
  • Tava komanda tiks ieslēgta istabā, no kuras tai stundas laikā būs jāizlaužas
  • Sižets: 
    Daudzu gadsimtu garumā ordenis glabā noslēpumu par tumšo dēmonu,dēmons tika noķerts un ieslodzīts burvju medaljonā kuru bija izveidojuši varenākie burvji.Šobrīd medaljonu nolaupījuši tumšie spēki,kuri vēlas izlaist dēmonu brīvībā. Jums nāksies doties medaljona meklejumos uz vienu no mistiskajām vietām.Medaljona atrašanās vieta ir zināma tā ir dzīvā istaba.Nepieciešams ir iekļūt tajā atrast medaljonu un atgriezt to medaljona glabātājam kamēr tas vēl ir ispējams.Tākā būsiet tumšajā pusē,burvji Jūs varēs aizsargāt tikai vienu stundu un dot trīs padomus lai atrisinātu mīklas ar kurām Jūs saskarsieties ceļā. Ordenis cer uz Jums Vēlam veiksmi!
  • Spēlētāju skaits: 3-5 cilvēki
  • Spēles laiks: līdz 1 h