Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Uzmundrinošā un atveseļojošā Noni sula ar 41% atlaidi. Uzzini dabas ārstnieciskos noslēpumus!

Uzmundrinošā un atveseļojošā Noni sula ar 41% atlaidi. Uzzini dabas ārstnieciskos noslēpumus!

Vecā cena
9.99 €
Jaunā cena
5.90 €
− 41% Sīkāk

Noni (Morinda citrifolia) ieguvis savu slavu pateicoties tā sastāvā esošajam prokseronīnam. Tas ir proenzīms, no kura cilvēka organisms izstrādā aktīvo vielu kseronīnu.

Mūsu ķermenis galvenokārt sastāv no olbaltumvielām, kas nosaka visas ķīmiskās reakcijas un atbild par svarīgām organisma funkcijām – rada antiķermenīšus imūnsistēmai, veicina hormonu darbību un atbild par šūnu barošanu. Lai veiktu visas šīs funkcijas, proteīnam nepieciešama „degviela”. Kseronīns ir tā viela, kas veica olbaltumvielu normālu darbību. No visiem cilvēkam zināmajiem produktiem, visbagātīgākais prokseronīna avots ir noni.

Pateicoties ogļhidrātam terpēnam, noni sula veicina brūču dzīšanu. Antibakteriālās vielas akubīns un alizarīns veiksmīgi tiek galā ar tādiem mikrobiem kā salmonella, stafilokoks, zarnu nūjiņa un citiem infekciju izraisītājiem. Damankatāls ir viela, kas neļauj organismā veidoties vēža šūnām. Skopoletīns paplašina asinsvadus, mazinot arteriālo spiedienu. Tam ir arī sāpes remdinošas īpašības un spēja pilnībā bloķēt histamīna (alerģijas vaininieka) izdalīšanos. Ja organismā ir skopoletīna deficīts, tiek pārtraukta serotonīna, jeb „laimes hormona” izdalīšanās. Cilvēkam sāgas miega traucējumi, migrēna un depresija.

Noni sulas lietošana:
- Izmēģinājuma deva: 3 dienas (pārbaude uz pārnesamību) Pieaugušie (16 gadu un vecāki) pirms brokastīm un pirms vakariņām – 1 tējkarote Bērni (jaunāki par 16 gadiem) pirms brokastīm – 1 tējkarote.

- 1. mēnesis – Pieaugušie (16 gadu un vecāki) pirms brokastīm un pirms vakariņām – 4 ēdamkarotes. Bērni (jaunāki par 16 gadiem) pirms brokastīm un pirms vakariņām – 2 ēdamkarotes.

- 2.-6. mēnesis – Pieaugušie (16 gadu un vecāki) pirms brokastīm – 4 ēdamkarotes, pirms vakariņām – 2 ēdamkarotes. Bērni (jaunāki par 16 gadiem) pirms brokastīm – 2 ēdamkarotes, pirms vakariņām – 1 ēdamkarote.

- Uzturēšana un profilakse: no 7. mēneša - Pieaugušie (16 gadu un vecāki) pirms brokastīm un pirms vakariņām – 2 ēdamkarotes. Bērni (jaunāki par 16 gadiem) pirms brokastīm – 2 ēdamkarotes.