Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Mona Beauty: Sejas biostimulācija ar aparātu Ultratone Futura Pro

Mona Beauty: Sejas biostimulācija ar aparātu Ultratone Futura Pro

Vecā cena
30.00 €
Jaunā cena
15.00 €
− 50% Sīkāk
Biostimulācija Ultratone ir inovatīva un augsti efektīva metodika, kuras pamatā ir unikāla bioloģisko impulsu iedarbība uz muskuļiem un ādu. Biostimulācija paaugstina muskuļu tonusu, kuru ar gadiem mēs zaudējam. Pateicoties biostimulācijai tiek nodrošināts dabisks sejas ovāla liftings.

Atnākot pie kosmetologa, ar speciālā aparāta palīdzību tiek izvēlēta Jums vispiemērotākā programmu, uz sejas un kakla tiek uzlikti speciāli elektrodi. Jūs atpūšaties, bet jūsu muskuļi strādā!

Procedūras iedarbību nodrošina bioloģiskie impulsi. Elektriskā aktivitāte ir ļoti būtiska visos dzīvības procesos, visās dzīvajās šūnās, jo tā ierosina mūsu ķermeņa fizioloģiskos procesus. Zinātnieku komanda ir strādājusi pie elektrisko impulsu izpētes cilvēka organismā vairākus gadu desmitus,lai beidzot mēs šo informāciju varētu izmantot savā labā tikai nospiežot pāris taustiņus. Biostimulācijas sistēmā iekļauti vairāki desmiti bioloģisko impulsu, kas spēj ierosināt dabīgus fizioloģiskos procesus konkrētos audos - ādā, tauku šūnās, muskuļos, un jau pēc dažiem seansiem var sākt pamanīt !

Sejas biostimulācija - ādas stāvokļa uzlabošanai, mīmikas grumbu mazināšanai, dziļās muskulatūras tonusa uzlabošanai, tūskas mazināšanai, detoksikācijai, sejas ovāla uzlabošanai, cīņai ar acne, kā arī rētām, kas palikušas pēc acne utt.izmaiņas savā sejā - grumbu samazināšana, ādas elastības paaugstināšana, sejas ovāla uzlabošana.
  • bez ķirurģiskas sejas lifts (apmācība un celšanas sejas muskuļus, izlīdzinot smalkās līnijas, palielinās muskuļu tonuss)
  • dziļo muskuļu tonuss (muskuļu stiprināšana)
  • ādas tonis (stimulēšana kolagēna un elastīna, kas stiprina un atjauno ādas elastību)
  • Limfodrenāžas (stimulējot limfātisko sistēmu, lai samazinātu tūsku, ārstēšana problemātiskai ādai, detoksikācijas un ādas balināšanas sejas)
  • samazināšana grumbu (uzlabošana mikrocirkulāciju un izlīdzināšanas smalkas līnijas).Programma ir ideāls vecākiem cilvēkiem
  • Cirkulācijas (palielināta asins plūsma un nostiprina kapilārus, lai izlīdzinātu ādu un atjaunotu jaunības toni)
  • Mitrinošs Masāža (nogurums un stress)
  • Slimnieku (nostiprināt gūtos rezultātus)