Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Sejas atjaunošana ar Dermedics kosmētiku, jonoforēzi un elektrisko muskuļu stimulāciju (EMS)

Sejas atjaunošana ar Dermedics kosmētiku, jonoforēzi un elektrisko muskuļu stimulāciju (EMS)

Vecā cena
30.00 €
Jaunā cena
14.99 €
− 50% Sīkāk
Procedūrā ietilpst:
  • DERMEDICS HYAL - Jaunākās paaudzes mazmolekulāru hialuronskābe (LMW ha) ar maksimāli pieļaujamo koncentrāciju, 0,5%, piemīt spēja iekļūt ādas dziļākajos slāņos. Tas ir nepatogēns un pretalerģisks. Tas satur jonus ar homeostatisku līdzsvaru, palielina olbaltumvielu izpausmi starpšūnu telpā, stimulē hialuronskābes endogēno sintēzi epidermas fibroblastos un izlīdzina smalkas grumbas, palielinot ādas blīvumu. Gēls acīmredzami padara ādu jaunāku un sniedz veselīgāku izskatu.
  • DERMEDICS COLLAGEN - Kalogēna peptīdu gēls. Estētiskās medicīnas procedūrām.  Ieteicams visiem ādas vecumiem. Cologēna peptidiem ir palielinata spēja iekļūt ādas dziļākajos slāņos. Šī unikālā peptīdu kombinācija ar kalogēna ekstraktu uzlabo ādas elastību, palielina mitruma aizturi, izlīdzina ādas reljefu un smalkās grumbiņas, palielinot ādas blīvumu un tvirtumu. Gēls acīmredzami padara ādu jaunāku un sniedz veselīgāku izskatu.
  • MESOVITAL – pretnovecošanas serums, darbojas kā jaunības atjaunotājs. Tas ir peptīdu un liposomu serums dziļai poru reģenerācijai, revitalizācijai un vecuma pazīmju samazināšanai. Atjauno dermu un epidermu, uzlabo ādas šūnas, samazinot grumbu dzļumu un palielinot elasticitāti un tvirtumu. Visa āda ar novecošanas simptomiem: elastīguma un stipruma samazināšanās, mazam, vidējam un dziļam grumbām  
  • JONOFORĒZE - saudzējošs un ļoti efektīvs paņēmiens, lai ādā ievadītu aktīvās vielas.
  • ELEKTRISKĀ MUSKUĻU STIMULĀCIJA (EMS) - zemfrekvences pulsa aktivizēšana, kas efektīvi stiprina sejas muskuļus.
  • Ieteicamais kurss 3-5 reizes atkarībā no ādas stāvokļa.
  • Procedūras ilgums: aptuveni 30 min