Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Mona Beauty: Efektīva jebkuras ķermeņa daļas fotoepilācija

Mona Beauty: Efektīva jebkuras ķermeņa daļas fotoepilācija

Vecā cena
38.00 €
Jaunā cena
15.00 €
− 61% Sīkāk

Fotoepilācija sniedz brīnišķīgu iespēju atbrīvoties no liekajiem matiņiem uz visiem laikiem un dāvāt savam ķermenim nevainojamu gludumu, par kuru jau tik sen sapņojāt! Rudens-ziemas periods ir labākais laiks fotoepilācijas veikšanai, jo rezultātam ir nepieciešamas vairākas procedūras. Izmantojiet iespēju atbrīvoties no nevēlamajiem matiņiem, neziedojot savu atpūtu pludmalē!


Pateicoties iespējai efektīvi likvidēt dažādas krāsas matiņus dažādu fototipa un dažāda vecuma cilvēkiem, fotoepilāciju var nosaukt par universālu metodi. Atšķirībā no lāzermetodēm, fotoepilācija iedarbojas uz daudz plašāku matiņu krāsu spektru. Var atbrīvoties no jebkuras krāsas un struktūras matiņiem uz visiem ādas tipiem un uz jebkuras ķermeņa vietas.

Fotoepilācija nodrošina:
  • pilnu procedūras drošību – parastas gaismas ietekmi, ietekmi līdzīgu saules struktūrai;
  • ietekmi bez kaitīga ultravioleto daļu sastāvoša spektra;
  • augstu epilācijas efektivitāti un ātrumu – iedarbības laukums uz apstrādājamo ķermeņa daļu, viens uzliesmojums apņem 5 kvadrātcentimetrus; procedūras laiks sastāda 5 līdz 30 minūtes, atkarībā no apstrādājamā laukuma gabala;
  • inficēšanās neiespējamību – netiek traucēta ādas seguma viengabalainība;
  • darbu ar jebkuru ādas fototipu un matiņu veidu;
  • pastāvīgo matiņu iznīcināšanas neatgriezeniskumu;
  • samērā nesāpīgu procedūru – sāpju efekta fotoepilācijas laikā praktiski nav.
Lai sasniegtu noturīgu un ilggadēju efektu, nepieciešamas no 4 līdz 10 procedūrām (rekomendējam iegādāties vairākus kuponus un apmeklēt kursu) ar intervālu no dažām nedēļām līdz 1,5 mēnesim. Jau pēc pirmā seansam matu struktūra tiek bojāta un tie kļūst retāki un plānāki. Lai samazinātu nepatīkamās sajūtas un lai izvairītos no ādas apsārtuma uz ādas apstrādājamām vietām tiek uzklāts speciāls atvēsinošs gēls. Procedūra var radīt diskomfortu, taču mūsdienīgā ierīce to samazina līdz minimumam.
 
Fotoepilācija notiek ar augstas intensitātes gaismas starojuma avotiem. Fotoepilācija balstās uz matiņu pigmentu gaismas enerģijas uzsūkšanu (melanīnu), kurš ir koncentrēts matiņa kodolā un sīpolā (folikulā). Matiņa folikula tiek iznīcināta siltuma ietekmes rezultātā, kuru rada gaisma, melanīnam uzsūcot matiņu. Fotoepilācija - tas ir daudz efektīvāks un drošāks veids, kā atbrīvoties no pārmērīga daudzuma vai nevēlamiem matiņiem.

Kontrindikācijas
Kopējām absolūtām kontrindikācijām visiem epilācijas veidiem ir asas un hroniskas ādas slīmības, dekompensētas cukura diabēta stadijas, varikozā slimība ( procedūras veikšanas vietā), smagas gipertoniskas slimību formas un koronāro artēriju slimības, asas herpesa formas, infekciju slimības, keloīdu slimība, kā arī ļaundabīgi veidojumi uz ādas. Samērā epilācijas kontrindikācijas ir grūtniecība un psihiskas saslimšanas.