Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Mon Amour: Matu krāsošana OMBRE tehnikā + griešana + atjaunojoša maska + ieveidošana

Mon Amour: Matu krāsošana OMBRE tehnikā + griešana + atjaunojoša maska + ieveidošana

Vecā cena
75.00 €
Jaunā cena
34.99 €
− 53% Sīkāk
Kopta un par sevi pārliecināta sieviete vienmēr izcelsies apkārtējo vidū. Viņas izskats ir nevainojams - mirdzošas acis, īpašs un neatkārtojams stils un, protams, mirdzoši un zīdaini mati, kuriem tā vien gribas pieskarties... Šādu efektu sasniegt Jums palīdzēs salona «Mon Amour» piedāvājums: krāsošana ombré tehnikā + Jums piemērots griezums + ieveidošana. 
 
Par piedāvājumu:
  • Piedāvājumā ietilpst: matu krāsošana Ombre tehnikā, griezums, keratīna maska, relaksējoša galvas masāža un matu ieveidošana.
  • Matu krāsošanai tiek izmantotas profesionālās FarmaVita (Itālija) matu krāsas.
  • Keratīna maska intensīvi kopj, baro un stiprina matus, tāpēc tā ir īpaši ieteicama pēc matu krāsošanas.
  • Galvas masāža patīkami atslābina, uzlabo asinsriti galvas ādā, nostiprina matu saknes un veicina matu augšanu, turklāt tā lieliski uzlabo garastāvokli.

Ombre tehnika:

  • Tiek izvēlēti maksimāli dabiski toņi - zeltains, rūsgans, riekstu, medus, kafijas, šokolādes, un galvenais veiksmīga ombré  kritērijs ir vienmērīgā krāsu pāreja un matu sakārtojuma dabiskais izskats.
  • Viena no tehnikas priekšrocībām - minimāla negatīvā ietekme uz matu veselību, jo dod iespēju ilgu laiku neveikt krāsojuma korekciju, kā arī matu saknes vairumā gadījumu paliek neskartas. 
  • Klasiskā ombré  paredz matu krāsošanu divos toņos: dziļāks un piesātinātāks tonis pie matu saknēm un gaišāks pie matu galiem, tā radot ataugušu dabiski saulē izbalējušu matu efektu, bet Jums ir iespēja izvēlēties, kura matu daļa būs tumšāka, kura - gaišāka. 
 
Salons Mon Amour piedāvā profesionālus friziera, manikīra, pedikīra un kosmetologa pakalpojumus, kā arī skropstu pieaudzēšanu, skropstu ilgviļņus un vaksāciju, tāpēc šī ir īstā vieta, kur saposties īpašiem svētkiem vai piešķirt svētku garšu ikdienai, paviesojoties šajā skaistuma oāzē.