Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
SERTIFICĒTS ECO FORTE dezinfekcijas līdzeklis EF PRO 5L

SERTIFICĒTS ECO FORTE dezinfekcijas līdzeklis EF PRO 5L

Vecā cena
32.50 €
Jaunā cena
16.99 €
− 48% Sīkāk

Dezinfekcijas līdzeklis kannā. 

Dezinfekcijas līdzeklis EF PRO 5 litru iepakojumā ir ērts risinājums, ja nepieciešams neliels apjoms ar dezinfekcijas līdzekli, tomēr ar vienu izsmidzinātāju vien nepietiek. 5 litri dezinfekcijas līdzekļa normālos apstākļos ir pietiekoši nelielas kafejnīcas vajadzībām vai ģimenes ārstam mēnesī.

 

  • Ekspozīcija - 60 sekundes 99.9999% efektivitāte. 
  • Bez balinātāja.
  • Bez spirta.
  • Aktīvā viela: no nātrija hlorīda elektrilīzes procesā ģenerēts aktīvais hlors - 0.05%. 

 

 

  • - Virucīds
  • - Sporicīds
  • - Fungocīds
  • - Baktericīds
  • - Mīkobaktericīds

 

 

Pierādīts, ka pilnībā nogalina tuberkalozes, legionellas, norovīrusa, MRSA, E-Coli, H1N1, putnu gripas, Āfrikas cūku mēra, listērijas, C-Diff 027 un citu veidu patogēnus. 

Gan profesionālai, gan mājsaimniecības lietošanai. 

Instrukcija norādīta arī uz produkta. 

Virsmu dezinfekcija:

Virsmu apstrāde, izmantojot izsmidzinātāju.

Gatavs lietošanai. Pagrieziet izsmidzinātāja vāciju pozīcijā SPRAY vai STREAM. Bagātīgi izsmidziniet uz visām virsām. Ļaujiet nožut vai noslaukiem ar tīru lupatu vai papīra dvieli. Ekspozīcijas laiks - 60 sek. 

 

Grīdu un citu lielu virsmu dezinfekcija:

Ļoti augsta dezinfekcijas līmeņa nodrošināšana: Piepildiet spaini ar neatšķaidītu dezinfekcijas līdzekli. Ikdienas uzkopšanas papildināšana: atšķaidiet dezinfekcijas līdzekli ar ūdeni 10-50% proporcijā. Tīriet visu grīdas virsmu un citas virsmas izmantojot tīras grīdas lupatas vai birsti. Ekspozīcijas laiks 60 sekundes. Ļaujiet virsmām nožūt. 

Virsmu apstrāde, izmantojot zemspiediena, augstspiediena vai industriālos tīrīšanas risinājumus:

Iepildiet tvertni ar dezindekcijas līdzekli proporcijā 10%-100%(atkarībā no vēlamā dezinfekcijas līmeņa) un veiciet virsmu apstrādi atbilstoši vietējiem noteikumiem, procedūrā un ievērojiet ierīces ražotāja norādes. Ekspozīcijas laiks 60 sekundes. Pēc izstrādes nav nepiešama virsmu skalošana. 

Veterinārā dezinfekcija:

Līdzeklis izmantojams tiešā saskarē ar dzivniekiem, arī atvērtu brūču dezinfekcijai. Bagātīgi izsmidziniet neatšķaidītu līdzekli uz apstrādātajām ķermeņa daļām. Apstrādi veiciet atbilstoši vietējiem noteikumiem vai arī vispārēji ierīvējot līdzekli ādā. Ekspozīcijas laiks 60 sekundes. Ļaujiet ādai nožūt. Veterināro virsmu apstrādi veiciet atbilstoši VIRSMU DEZINFEKCIJAS ieteikumiem. 

 

Roku dezinfekcija:

Bagātīgi izsmidziniet neatšķaidītu līdzekli uz rokām vai citām ķermeņa dāļam. Apstrādi veiciet vietējiem noteikumiem vai arī vispārēji ierīvējot līdzekli ādā. Ekspozīcijas laiks 60 sekundes. Ļaujiet ādai nožūt.

 

Pārtikas un dzīvnieku barīgas dezinfekcija:

Līdzeklis izmantojums tiešā saskarē ar pārtiku koncentrācijā līdz 10%, ievērojot vietējos noteikumus, procedūras un tehnoloģisko procesu. Vispārēju virsmu dezinfekciju veiciet atbilstoši virsmu dezinfekcijas ieteikumiem. Pārtikas produktu skalošana atbilstoša tehnoloģiskam procesam. Ekspozīcijas laiks 60 sekundes. Pēc izstrādes nav nepiešama virsmu skalošana. 

 

Drošība:

Ieelpošana: ja rodās kairinājums, novietot svaigā gaisā. Akūtos gadījumos vērsties pie medicīniskās palidzības. 

Norīšana: Neizraisīt vemšanu. Dod dzert daudz ūdens. Ja rodās kairinājums, vērsties pie medicīniskās palīdzības. 

Sasakre ar ādu: Ja rodās kairinājums, vērsties pie medicīniskās palīdzības. 

Sasakre ar acīm: Ja rodās kairinājums, vērsties pie medicīniskās palīdzības. 

 

Produkta uzglabāšana:

Sargāt no tiešiem saules stariem. Uzglabāšanas temp. 3-35 celsija. glabāt bērniem nepieejāmajā vietā. Nepieļaujiet ilgstošu gaisa piekļuvi. Aiveriet pudeli tiklīdz iespējams. 

 

Atbilstība EU528/2012 produktu veidiem. 1.pamatgrupa, dezinfekcijas līdzeklis izmantošanas grupā. 1.2.3.4 un 5. 

Aktīva viela:

No nātrija hlorīda elektrolīzes procesā ģenerēts aktīvais hlors 0.05%. 

 

RAŽOTS LATVIJĀ!