Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Jutekliskās masāžas meistarklase ar 55% atlaidi. Uzzini pieskārienu noslēpumus un pārsteidz savu otro pusīti!

Jutekliskās masāžas meistarklase ar 55% atlaidi. Uzzini pieskārienu noslēpumus un pārsteidz savu otro pusīti!

Vecā cena
40.00 €
Jaunā cena
18.00 €
− 55% Sīkāk

Garīgās prakses centrs „Samana“ dibināts 2004. gadā.Šeit ir iespējams teorētiski un praktiski apgūt vairāk kā 15 masāžu veidus, kā arī iegūt zināšanas par enerģētiskajiem centriem, par sevis un klienta enerģētisko lauku aizsardzību un par to, kā visas šīs zināšanas ir savstarpēji saistītas.

Apmācības vadīs Iveta Orbidāne, Samanas dibinātāja un masāžu speciāliste, kura savā jomā darbojas jau 23 gadus. Iveta Orbidāne mācījusies Pontifikālajā Romas katoļu Rīgas Reliģisko zinātņu augstskolā, Dziedniecības akadēmijā „Akvilona“, Savenkova skolā Maskavā un Kosmozofijas institūtā. Meistare sevi pastāvīgi attīsta un pilnveido savas zināšanas – arī šobrīd studē fitoterapiju un homeopātiju.

Iveta Orbidāne ir apguvusi un praktizē šādas zināšanas:
- Spa masāža;
- Ajūrvēdas masāža (Čhampi, Marma Chikitsa, Garshan, Sambahan, Abhyanga, Mukhabjanka, Marmas 108 punkti);
- Karaliskā pēdu masāža, Shiradara;
- Zāļaugu maisiņu masāža;
- Mugurkaula korekcija;
- Reiki.

Nodarbības notiek sadarbībā ar Latvijas Pieaugušo izglītības apvienību. Latvijas Pieaugušo Izglītības apvienība (LPIA) dibināta 1993. gada 14. decembrī ar Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas un Vācijas Pieaugušo izglītības asociācijas Starptautiskās sadarbības institūta atbalstu. 2009.gada 29. janvārī LPIA ieguva Izglītības iestādes statusu, reģistrējoties Izglītības un zinātnes ministrijas Izglītības iestāžu reģistrā ar Nr. 3360800719.