Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Prom putekļus un traipus: kvalitatīva jūsu auto salona ķīmiskā tīrīšana ar 64% atlaidi autoservisā „Fresh“

Prom putekļus un traipus: kvalitatīva jūsu auto salona ķīmiskā tīrīšana ar 64% atlaidi autoservisā „Fresh“

Vecā cena
70.00 €
Jaunā cena
25.00 €
− 64% Sīkāk

Mēs reti jūtamies mašīnā vientuļi, jo bieži vien mēs esam ... putekļu un dubļu kompānijā. Ziemā tos praktiski neredz, toties vasarā mēs tiešām saprotam cik netīrs ir salons – saules gaismā skaidri redz, kā dejo puteklīši, cik duļķains ir vadības panelis un cik briesmīgi traipi uz sēdekļiem no izlietās kafijas. Ko jūs sakāt? Griesti mašīnā ir bēšā? Tagad tie ir pavisam pelēki. Fui!

Autoserviss „Fresh” parūpēsies par jūsu automobili un veiks kvalitatīvu salona ķīmisko tīrīšanu, lai transports ilgāk kalpotu, nepieciešams to uzturēt ne tikai tehniskā, bet arī vizuālā kārtībā. Ne velti īsti auto cienītāji bieži sarunājas ar saviem auto – mūsu četrriepu draugi novērtē uzmanību un rūpes.

Uzticot savus dārgos auto servisa „Fresh” meistariem, esiet pārliecināti, ka nākotnē traucējumu gadījumā jūs turp atgriezīsieties. Visu iespējamo remonta pakalpojumu, profilaktisko līdzekļu un vizuālā stāvokļa sakopšanas kvalitāte garantēta!

Autoserviss piedāvā plašu pakalpojumu spektru auto īpašniekiem un vispirms ir orientēts uz nedārgu un kvalitatīvu automobiļu apkopi.

„Fresh” klientiem tiek piedāvāti kvalitatīvi dzinēja remonta pakalpojumi (kapitāls remonts, mezglu nomaiņa), transmisijas (ātrumkārbas pārlasīšana, nomaiņa) un auto piekares nomaiņa. Šeit jūs vienmēr varēsiet pasūtīt nepieciešamās rezerves daļas par viszemākajām cenām. Jo autoservisa partneri nodrošina rezerves daļu piegādi termiņos.

Ja nepieciešams veikt sezonas tehnisko apskati, autoserviss „Fresh” operatīvi un kvalitatīvi nomainīs eļļu, gaisa un salona filtru, bremžu klučus un veiks citus reglamentētos darbus.

Protams, ja vēlaties ietaupīt! Sekojiet sadaļai „Akcijas” autoservisa mājaslapāun saņemiet atlaides, kā arī papildus pakalpojumus par velti.