Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Solārija abonements 50 minūtēm pašā Rīgas centrā ar 70% atlaidi. Kupons būs derīgs visu vasaru!

Solārija abonements 50 minūtēm pašā Rīgas centrā ar 70% atlaidi. Kupons būs derīgs visu vasaru!

Vecā cena
23.20 €
Jaunā cena
6.90 €
− 70% Sīkāk

Šeit jūs atradīsiet to, kas jums ir nepieciešams: kvalitatīvus, komfortablus pakalpojumus un jūsu dārgā laika ekonomiju. Jūs iegūsiet lieliskus rezultātus un izbaudīsiet salona pakalpojumus! Klientu ērtībām un individualitātei tiek piedāvāts atsevišķs, ērts kabinets, kurā ikviens procedūru laikā varēs justies gluži kā mājās.

Salona „El Sharm” darbinieki ciena jūsu laiku un naudu, tādēļ piedāvā klasisko manikīru, one-step, pedikīru, nagu nostiprināšanu, uzacu korekciju un citus pakalpojumus par īpaši izdevīgām cenām, kā arī papildu dāvanas katram klientam. Mūsdienīgās metodes un materiāli ļauj sasniegt garantētus rezultātus. Labs garastāvoklis un bauda garantēta!

Jums nenāksies paturēt prātā gaidāmās vizītes laiku –iepriekšējā dienā jums vienmēr atgādinās par ieplānoto vizīti pie speciālista! Ja vēlēsieties, varēsiet ieiet Internetā arī procedūras laikā, izmantojot bezmaksas Wi-Fi!

Katru mēnesi salons sagādā jums izdevīgus piedāvājumus. Kļūstot par „El Sharm” klientu, jūs kļūsiet par bonusu programmas dalībnieku un varēsiet bez maksas saņemt pakalpojumus šajā salonā.