Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Dabiska lūpu palielināšana un formas korekcija ar franču preparātiem Juviderm vai Surgiderm ar 34% atlaidi. Neatvairāmi pilnīgas lūpas!

Dabiska lūpu palielināšana un formas korekcija ar franču preparātiem Juviderm vai Surgiderm ar 34% atlaidi. Neatvairāmi pilnīgas lūpas!

Vecā cena
145.00 €
Jaunā cena
95.70 €
− 34% Sīkāk

Varat nešaubīties, ka ārsts jums piemeklēs ideālo lūpu formu, kā arī nepieciešamības gadījumā izlabos iedzimtu asimetriju, novērsīs ādas sausumu un grumbiņas uz jūsu lūpām. Jūsu iedzimtais unikālais skaistums saglabāsies, tikai jūsu lūpiņas kļūs daudz pievilcīgākas un svaigākās.

Augsti kvalificēta speciāliste ar 20 gadu pieredzi un medicīnisko izglītību Inesa Muštabo ir īsta profesionāle estētiskās medicīnas nozarē. Viņa ir saņēmusi vairākus dažādu injicēšanas metožu un tehniku sertifikātus medicīnas un kosmetoloģijas sfērā. Tai skaitā, botoksa terapijas. Šī profesionāle ir viena no retajām, kura ieguvusi plazmaliftinga sertifikātu. Lielais darba stāžs ietver arī problemātiskas ādas ārstēšanas un papilomu noņemšanas pieredzi.

Saņemtie sertifikāti:
- Autologous Platelets - rich Plasma (PRP) in aestetic field, mesotheraphy, volumetric fillers & alopecia;
- Starptautiskā CIDESKO Rīgas kosmētikas skola - krioterapija kosmetoloģijā;
- Regenyal Idea "Versatile solution for the whole face" IInjective Techniques;
- Medical Aestetics Academy - "Rejuvenation of the middle third of the face with hyaluronic and products Juviderm Ultra";
- Vistabel application aesthetic medicine;
- Has attrended the higher qualification Theorical-practical course of the combined glicolic acis peeling technique and products of individual skin care of the new generation;
- Attended an Allergan Educational Programme regarding Facial Aesthetics.