Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Emociju ūdenskritums Igaunijā: iespaidu pilns ceļojums uz Tallinu ar 50% atlaidi

Emociju ūdenskritums Igaunijā: iespaidu pilns ceļojums uz Tallinu ar 50% atlaidi

Vecā cena
20.00 €
Jaunā cena
10.00 €
− 50% Sīkāk

Laipni lūdzam Tallinā, romantiskākajā Baltijas galvaspilsētā. Vasaras dienā Tallina noteikti jūs pārsteigs ar savu burvību: saule spoguļojas Vecpilsētas tiltu akmeņos, ūdens Tallinas līcī priecē ar savu dziļi zilo krāsu, senie torņi čukst savas leģendas, bet Eiropas valsts mūsdienu gars dāvā bezgalīgas iepirkšanās, ēdiena baudīšanas kafejnīcās un bāros un atpūtas SPA iespējas.

Tallinas atmosfēra aptin ar savu mājīgumu, ka Igaunijas galvaspilsētu negribas pamest. Tā ir pilsētas mazā viltība, ja negribas doties prom, tātad kādreiz būs jāatgriežas.

Vasaras dienu Tallinā ar prieku un rūpēm par saviem draugiem dāvā tūrisma aģentūra „INELTA”, kura jau darbojas Latvijas tūrisma tirgū jau 10 gadus, piedāvājot tūristiem nedēļas nogales ceļojumus pa Latviju un Baltijas un Eiropas valstīm.

Šodien pastāvīgo tūrisma aģentūras klientu skaits, kuri braukuši 3 vai vairāk ceļojumos, ir pieaudzis līdz 4 tūkstošiem, un „INELTA” ir ļoti priecīgi, ka ceļojot iegūst arvien jaunus draugus.

Doties ceļojumā kopā ar „INELTA” ir labi, jo:
izvēloties ceļojumus ar „INELTA”, jūs redzēsiet pazīstamās pilsētas citā gaismā, iepazīsiet interesantus cilvēkus, mums vienmēr ir ērts autobuss un karsta kafija, jums būs jautri, mājās atgriezīsieties ne tukšām rokām – braucienā ar „INELTA” jums vienmēr būs iespēja iegādāties našķus vai vietējo meistaru izstrādājumus – medu vai kazas sieru, keramiku, koka izstrādājumus un daudz ko citu, kas kļūs par lielisku dāvanu jums un suvenīru tuvākajiem.

Ceļot ar „INELTA” ir izdevīgi, jo:
aktīvi ceļojot, var iegūt braucienu balvā ar atlaidi, var iegūt balvu vai atlaidi, piedaloties fotogrāfiju konkursā, viegli iegūt atlaidi, ceļojot ar ģimeni, un, protams, jūs iegūsiet atlaidi, iegādājoties ceļojumus atpūtai pludmalēs, kurus organizē citi Latvijas tūroperatori.

Ceļot ar „INELTA” ir interesanti un izglītojoši, jo:
Ceļojumā jūs pavadīs labvēlīgi ekskursijas vadītāji.