Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Elpu aizraujošs brauciens ar kartingiem „Zemgales olimpiskajā centrā” ar 44% atlaidi. Rādi klasi!

Elpu aizraujošs brauciens ar kartingiem „Zemgales olimpiskajā centrā” ar 44% atlaidi. Rādi klasi!

Vecā cena
7.00 €
Jaunā cena
3.90 €
− 44% Sīkāk

Sporta un atpūtas komplekss – tā ir lieliska atpūtas, treniņu, sacensību un pasākumu organizēšanas vieta, kurā vienkopus pulcējas aktīva dzīvesveida piekritēji ģimenes, draugu un kolēģu lokā. Komplekss ir populāra atpūtas vieta, kas pieejama ne tikai Jelgavas, bet arī visas Latvijas un citu Baltijas valstu iedzīvotājiem.

Komplekss atvērts viesiem 365 dienas gadā. Jums atliek vien iepriekš pieteikties un vienoties par izklaides laiku un nepieciešamo inventāru. Neraugoties uz to, ka kompleksā pārsvarā tiek organizētas dažādas ar tehniskiem sporta veidiem saistītas sacensības, kuras pulcē auto un moto sporta entuziastus, tiek organizēti arī dažādi atpūtas pasākumi, kuri dod iespēju ikvienam iegūt nepieciešamo adrenalīna un azarta devu.

Šeit valda īpaša, viesmīlīga gaisotne, tādēļ komplekss ir populārs arī to apmeklētāju vidū, kuri vienkārši grib patrenēties, pārbaudīt vai pilnveidot savas auto vadīšanas prasmes vai arī vienkārši gūt baudījumu no tradicionālās atpūtas, spēlējot futbolu, frīsbiju, peintbolu, strītbolu, volejbolu vai vizinoties pa jauno kartinga trasi.