Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
STOP Putekļu ērcītēm! Efektīvs Norwex līdzeklis pret putekļu ērcītēm matračos.

STOP Putekļu ērcītēm! Efektīvs Norwex līdzeklis pret putekļu ērcītēm matračos.

Vecā cena
19.95 €
Jaunā cena
9.98 €
− 50% Sīkāk
Ko darīt, ja no rītiem Tevi nomoca tekošs deguns, šķavas, asarojošas acis, apgrūtināta elpošana vai pat ekzēma. Šādi organisms reaģē uz putekļu ērcītēm, kas, iespējams, atrodas Tavas gultas matracī, paklājā vai mīkstajās mēbelēs mājoklī.

Efektīvu risinājumu piedāvā Norwex - pretalerģisks un iedarbīgs līdzeklis cīņai ar putekļu ērcītēm šodien ar atlaidi 50%, par ļoti izdevīgu cenu – tikai Ls 9,98!

Kas ir putekļu ērcītes un no kurienes tās rodas?


Mājas putekļu ērcītes ir vienas no galvenajām astmas un alerģisko simptomu izraisītājām visā pasaulē. Putekļu ērcītes ir sīkas, zirnekļveidīgas radības, kas redzamas tikai ar mikroskopu - to izmērs vidēji ir 0,2 mm. Taču mūsu mājās tās var būt miljoniem.

Putekļu ērcītes izvairās no gaismas. Pārsvarā tās sastopamas tekstilizstrādājumos - spilvenos, mīkstajās mēbelēs, gultas pārvalkos, mīkstajās rotaļlietās un īpaši matračos. Tātad vistiešākā un biežākā saskare ar putekļu ērcītēm cilvēkiem ir gultā, kur tiek pavadīta vidēji 1/3 daļa no diennakts. Putekļu ērcītes galvenokārt pārtiek no cilvēka atmirušās ādas epidermas šūnām.

To dzīves ilgums ir vidēji mēnesis, taču savas dzīves laikā mātīte izdēj aptuveni simt oliņu. Tāpat viena putekļu ērcīte savas dzīves laikā izdala vismaz 2000 izkārnījumu, un tieši tie satur vielu, kas ir alerģijas cēlonis. Atbrīvoties no putekļu ērcītēm

Putekļu ērcītes izraisa alerģiju un demodikozi


Pasaulē un arī Latvijā alerģija pret putekļu ērcītēm ir ļoti izplatīta. Gandrīz katrā ģimenē vismaz viens no ģimenes locekļiem cieš no putekļu ērcīšu izraisītas alerģijas un alerģisko cilvēku skaits ar katru gadu pieaug. Apmēram 10% no visiem vēršas pēc palīdzības tieši putekļu ērcīšu izraisītas alerģijas gadījumos.
Putekļu ērcītes izraisa arī demodikozi – ādas iekaisumu, kas rodas putekļu ērcītēm sākot apdzīvot cilvēku un mājdzīvnieku ādu.

Lai izvairītos no alerģijas, nepieciešams cīnīties ar izraisītāju – putekļu ērcīti.
Nopērc Citrons kuponu jau šodien un tiec vaļā no putekļu ērcītēm ar Norwex matraču tīrītāju! Pirkt līdzekli tagad

Kā darbojas Norwex matraču tīrītājs


Garantē visu organisko vielu, kas iekļūst matračos, likvidēšanu. Aktīvais cinks iekapsulē mikrobus un aktīvie labvēlīgie mikroorganismi izvada organiskās vielas no matračiem. Samazina baktēriju un putekļu daļiņu augšanu. Novērš alerģiskas reakcijas, kas rodas no putekļu ērcēm. Speciāli veidots mikroorganismu sastāvs ar īpaši efektīvu matraču tīrīšanas spēju.

Norwex matraču tīrītāja īpašības, sastāvs un lietošana


Īpašības:
• Darbojas ar aktīvajiem mikroorganismiem
• Novērš nepatīkamas smakas
• Tīra tur, kur nedarbojas citi tīrīšanas līdzekļi
• Nekairina ādu
• Tūlītējs efekts
• Neatstāj traipus
• Dziļi iztīrošs
• Iekapsulē un izvada baktērijas
• Videi draudzīgs
Var izmantot matraču, mīksto mēbeļu, sporta apavu un somu tīrīšanai. Atbrīvoties no putekļu ērcītēm tagad

Sastāvs:
Ūdens, alkohols, organiskā cinka komplekss, ampoteric tenside, mentols, mikroorganismi, citronskābe, neputo. Skābuma līmenis: ph 8

Lietošana
- Lietot izsmidzinot uz tīrāmās virsmas 1 reizi 2 mēnešos akūtās situācijās, normālos apstākļos lietot 1 reizi 4 mēnešos,
- Pirms lietošanas sakratīt,
- Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā,
- Nepieļaut līdzekļa sasalšanu.

Citrons kupona komplektā ietilpst:
- Norwex matraču tīrītājs - viena 500 ml pudele,
- lietošanas instrukcija latviešu valodā (uz atplēšamās etiķetes),
- izsmidzināšanas uzgalis.