Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
NANOWIPER+ANTIFOG (autostiklu apstrādes komplekts + pretaizsvīšanas līdzeklis) ar 45% atlaidi! Tīrs auto – tavs galvenais trumpis uz ceļa!

NANOWIPER+ANTIFOG (autostiklu apstrādes komplekts + pretaizsvīšanas līdzeklis) ar 45% atlaidi! Tīrs auto – tavs galvenais trumpis uz ceļa!

Vecā cena
12.00 €
Jaunā cena
6.60 €
− 45% Sīkāk

Piedāvājuma nosacījumi

Kuponu var izmantot uzreiz pēc tā iegādes un līdz 20.10.2012.
Kupons ietver NANOWIPER+ANTIFOG (auto stiklu apstrādes komplekts + pretaizsvīšanas līdzeklis).
Jūs varat iegādāties neierobežotu kuponu daudzumu.
Kuponu uz preci varēs apmainīt Prieks.lv ofisā, Rīgā, Merķeļa ielā 6-303.kab., darba dienās no 9:00 – 18:00, vai arī Jēkabpilī, Pļaviņu ielā 52, darba dienās no 9:00 – 18:00.
Kupona atlaide nesummējas ar citām akcijām un speciāliem piedāvājumiem.
Neaizmirsti izdrukāt kuponu un paņemt to līdzi!
Cena norādīta ar PVN

Par piedāvājumu

Rudens ir klāt. Lietus, dubļi, migla arvien biežāk sāks mūs apgrūtināt. Parūpējieties par savu auto, un Jūs neizjutīsiet nepatīkamo laikapstākļu ietekmi uz savu ikdienu.

NANOWIPER auto stikliem ir inovatīvs produkts, kas palielina drošību uz ceļa. Produkta īpašības nodrošina, ka pat stiprā lietū braucošai mašīnai nav nepieciešami logu tīrītāji. NANOWIPER aizsargā stiklu no „ūdens plēves” rašanās uz auto stikla, kas ievērojami paaugstina redzamību. Atbilstoši novērojumiem, lietainā laikā šāds pārklājums paaugstina redzamību līdz 34% un autovadītāja reakcijas ātrumu līdz 25%. Stikls ir par 70% izturīgāks pret netīrumu nogulsnēšanos. Vasarā viegli notīrīt kukaiņus, ziemā viegli notīrīt ledu un sniegu. Par 60% samazinās logu mazgājamā šķīduma patēriņš.

Antifog logu pārklājums ir ļoti efektīvs, aizsargājot automašīnas logus no logu aizsvīšanas, mazinot ūdens kondensāciju uz logiem. Līdzeklis ir ideāls logu iekšējai virsmai un spoguļiem. Antifog automašīnu logiem piemīt arī antistatisks efekts, pret- putekļu īpašības. Ļoti dzidrs, neatstāj traipus.

Komplektā ietilpst:
  • NanoCleaner (nano tīrošais šķidrums) 30ml.
  • NanoCoating (nano pārklājums) 30ml.
  • Antifog (pretaizsvīšanas līdzeklis) 30ml.
  • 2 sūkļi.
  • 2 kokvilnas salvetes.

NANOWIPER
Pielietojams: vieglo automobiļu, mikroautobusu, autobusu un kravas auto stiklu apstrādei, motociklu vējstikliem, aizsargstikliem moto ķiverēm.
Noturība: 9 – 12 mēneši vai nobraucot 20.000 km.
Produkta pieejamais tilpums: 30ml/30ml.
Nepieciešamais produkta daudzums: apm. 8-12 ml/m², tas nozīmē, ka Jūs ar šo iepakojumu varēsiet apstrādāt auto vējstiklu 2 reizes vai izmantot to 2 automašīnām.

Produkta uzklāšanas apstākļi: produkts ir jāuzklāj uz sausas virsmas labos laika apstākļos, kad temperatūra ir ne zemāka par +5oC.
Sagatavošana: Ieteicams uzvilkt cimdus. Loga stikla virsma ir uzmanīgi jānotīra no putekļiem, „taukiem,” un citām nogulsnēm. Pirms produkta uzklāšanas virsmai ir jābūt tīrai un sausai.

Uzklāšana:

  • Pirms lietošanas flakonu sakratīt, uzklāt NANO – Abrasive tīrošo šķidrumu uz loga virsmas vai sūkļa un ar apļveida kustībām tīrīt virsmu.
  • Noslaucīt virsmu ar papīra dvieli. (Nepieskarties virsmai ar pirkstiem)
  • Pirms NANOWIPER uzklāšanas, labi sakratīt flakonu.
  • Uzsmidzināt NANOWIPER uz kokvilnas cimda un tad ar vertikālām kustībām uzklāt šķīdumu uz loga virsmas tā, lai jau apstrādātās virsmas daļas netiktu apklātas atkārtoti. (Piezīme: Sargāt blīvējošās gumijas no saskares ar šķidrumu!)
  • Pēc 1 minūtes nopulēt virsmu ar otru kokvilnas cimdu. Virsma nedrīkst saskarties ar ūdeni apmēram 2 stundas.
  • Lai pārbaudītu vai sasniegts ūdens atgrūšanas efekts, uzliet ūdeni uz stikla virsmas daļas.

Ievēro!

Produkts jālieto saskaņā ar pievienoto  instrukciju. Gadījumā, ja kādā no apstrādātajām vietām pārklājums ir neefektīvāks, uzklāšanas process ir jāatkārto. Sargāt no bērniem! Neuzglabājiet produktu tiešos saules staros vai salā. Produktu jāuzglabā kārtīgi aizvērtā oriģinālā iesaiņojumā.
Nelietojiet produktu karstu priekšmetu vai liesmu tuvumā. Ja produkta uzklāšana notiek telpā, pārliecinieties vai telpa ir labi vēdināma.

ANTIFOG

  • Pielietojams: Auto logu iekšpuse un spoguļi, māju logi, spoguļi dušas telpās un vannasistabās, siltumnīcas un ziemas dārzi.
  • Noturība: līdz 6 nedēļām.
  • Produkta pieejamais tilpums: 30ml.
  • Nepieciešamais produkta daudzums: apm. 10-15 ml/m².
  • Uzklāšana:
  • Virsma jānotīra ar logu tīrāmajiem līdzekļiem. Pirms Antifog uzklāšanas, virsmai jābūt tīrai un sausai.
  • Izsmidzināt Antifog uz sausas virsmas un maigi pulēt ar kokvilnas dvieli vai salveti. Ļaut pilnībā nožūt. Lai nemazinātu Antifog efektu, nenoslaucīt šķīdumu no virsmas pilnībā.

Ievēro!

Izvairieties no  vielas piekļūšanas ādai. Gadījumā, ja tas ir iekļuvis acīs, nekavējoties izmazgāt tās ar ūdeni. Ja nepieciešams, konsultējieties ar ārstu. Tas ir viegli uzliesmojošs. Sargāt no uguns. Nelietot ar produktiem, kas satur hloru.