Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Sejas tīrīšana ar ultraskaņu, vakuummasāža, mitrināšana un Kleopatras zelta maska ar 75% atlaidi. Nenovērtējamā ādas jaunība!

Sejas tīrīšana ar ultraskaņu, vakuummasāža, mitrināšana un Kleopatras zelta maska ar 75% atlaidi. Nenovērtējamā ādas jaunība!

Vecā cena
60.00 €
Jaunā cena
15.00 €
− 75% Sīkāk

Ultraskaņas sejas tīrīšanai ir ne tikai atjauninoša un atjaunojoša iedarbība – tai piemīt arī citas papildu priekšrocības, salīdzinot ar citiem tīrīšanas veidiem (mehāniskā, ķīmiskā un vakuuma tīrīšana). Āda netiek stiepta un saspiesta, netiek izjaukti epidermas virsējie slāņi. Ultraskaņas tīrīšanas laikā notiek ādas mikrovibrācija, kas veic nelielas masāžas funkciju šūnu līmenī.

Pēc sejas ultraskaņas tīrīšanas procedūras uzlabojas asins sastāvs, paaugstinās imunitāte, aktivizējas vielmaiņa un pastiprinās audu atjaunošanās process.
Sejas ultraskaņas tīrīšanas kontrindikācijas: ādas slimības (herpes, ekzēma u.c.), sejas nerva paralīze, trīszaru nerva un acs nerva neiralģija, asas infekciju saslimšanas, paplašināti kapilāri uz ādas un dažādu veidu teleangiektāzija (pastāvīgs nelielo asinsvadu paplašinājums), sejas ādas audzēji (labvēlīgi un nelabvēlīgi), pirmais periods (trīs mēneši) pēc sejas-žokļa operācijas, periods pēc „zelta diegu” procedūras, periods pēc ķīmiskā pīlinga, grūtniecība

Ekskluzīvā salona „LONG-TIME-LINER®” vēsture aizsākās Vācijā. Tieši tur tika atvērts pirmais salons „LONG-TIME-LINER®” , kura pārstāvniecība Latvijā piedāvā premium klases pakalpojumus Latvijas iedzīvotājiem. Pateicoties tam, ka salona pirmsākumi meklējami Vācijā, centra speciālistu piedāvātie pakalpojumi atbilst īstas vācu kvalitātes kritērijiem.