Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Angļu valodas sagatavošanās kurss starptautiskajam IELTS eksāmenam vai nodarbības English CONVERSATION Club ar 50% atlaidi. Let’s do it!

Angļu valodas sagatavošanās kurss starptautiskajam IELTS eksāmenam vai nodarbības English CONVERSATION Club ar 50% atlaidi. Let’s do it!

Vecā cena
131.00 €
Jaunā cena
65.50 €
− 50% Sīkāk

Angļu valodas sagatavošanās kurss IELTS eksāmenam ir sastādīts, ņemot vērā visus angļu valodas aspektus, lai jūs varētu saņemt visaugstāko novērtējumu katrā no eksāmena daļām:
- „listening” daļai (klausīšanās) sagatavots īpašs vingrinājumu komplekts, kas māca uztvert valodu ar dzirdi;
- gatavojoties „reading” daļai (lasīšana), iemācīsieties precīzi uztvert drukāto tekstu un atrast tajā nepieciešamo informāciju;
- „writing” daļā (rakstīšana) iedziļināsieties gramatikas pielietojumā, iemācīsieties veidot dažādus teikumus, rakstīt vienotu un struktūras un argumentācijas ziņā pareizu tekstu;
- lai sagatavotos „speaking” daļai (runāšana), kopā ar pasniedzēju analizēsiet iespējamās eksāmena tēmas, uzlabosiet izrunu un valodas raitumu, apgūsiet noderīgas ievadfrāzes un saistfrāzes, kā arī iemācīsieties precīzi izteikt savas domas par jebkuru tēmu.

Starptautiskais svešvalodu centrs „Lingua + Rīga” veiksmīgi apmāca visus: no skolēniem līdz lielām korporācijām un no studentiem līdz biznesmeņiem. Politiķi, ārsti, baņķieri, tūristi un citi interesenti gūst jaunas zināšanas svešvalodu centrā „Lingua + Rīga”.

Skola var lepoties ne tikai ar interesantu mācību procesu, bet arī ar dažnedažādiem ārpusstundu pasākumiem. Šeit regulāri notiek tematiskās diskusijas un spēles, kas veicina padziļinātu valodas apguvi, kā arī semināri, kuros piedalās gan studenti, gan centra pasniedzēji.

Svešvalodu centra darbības pamatprincips ir individuāla pieeja ikvienam klientam un komfortablas atmosfēras radīšana veiksmīgai mācību vielas apgūšanai.