Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Tik perfekts siluets: jūsu augums ir lielisks pēc pīlinga, aromātiskās ietīšanas un sildīšanas infrasarkanajā kostīmā ar 67% atlaidi

Tik perfekts siluets: jūsu augums ir lielisks pēc pīlinga, aromātiskās ietīšanas un sildīšanas infrasarkanajā kostīmā ar 67% atlaidi

Vecā cena
30.00 €
Jaunā cena
10.00 €
− 67% Sīkāk

Jūs vēlaties atpūsties no ikdienas darbiem un veltīt nedaudz laika sev? Un tas ir pareizs lēmums! Neviens nevarēs parūpēties par jūsu ķermeni un figūru – tikai jūs. Bet, protams, jūs varat lūgt palīdzību profesionāļiem un kopīgiem spēkiem dāvāt ķermenim pilnību.

Salona „Venerdi” meistari ar prieku sarīkos ekskursiju skaistuma pasaulē. Ceļojums jau sācies, jo jums tiek piedāvāta pilnīgi jauna procedūra ķermeņa skaistuma pasaulē. Infrasarkanais kostīms apvieno sevī daudz derīgu īpašību, sākot ar ārēju pilnību un beidzot ar organisma iekšējo veselību.

Infrasarkanos viļņus izstaro katrs siltais objekts, tai skaitā arī cilvēka ķermenis un tie ir nekaitīgi organismam. Visjaudīgākais infrasarkanā (siltuma) avots ir saule. To nevajag jaukt ar ultravioleto, kas ir bīstams un var kaitēt ādai. Siltumu var nodot no viena objekta citam trijos veidos: kontaktā, kad karstāks priekšmets uzsilda aukstāko saskaroties; konvekcijā, kad siltuma nodošana tiek veikta ar siltuma nesēju-starpnieku (ūdens, gaiss u.c.) un ar viļņiem, kad sildīšana notiek ar infrasarkanajiem viļņiem. Tieši šis siltuma nodošanas veids tiek izmantots infrasarkanajos kostīmos.

Iedarbojoties siltumam, tiek paplašināti asinsvadi un limfvadi, kas veicina aknu darbības uzlabošanos, kas garantē tauku nogulu aktīvu sašķelšanu un izvadīšanu, kā arī perifērisko orgānu un asinsrites uzlabošanās noved pie oksiģenerācijas paaugstināšanās un šo lauku piesātināšanas ar barības vielām.

Vienlaicīgi notiek vielmaiņas aktivēšana organismā, kas savulaik veicina svara samazināšanos un slaida auguma formēšanos, kā arī celulīta izpausmju samazināšanos.

Tiešām, ir vērts pateikt „paldies” skaistuma industrijai, kura attīstās ar katru dienu un dāvā mums iespēju kļūt skaistākām.