Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Neaizmirstamas vakariņas DIVIEM un ekskluzīva ēdienkarte ar 40% atlaidi. Jūsu stāstam būs pavisam jauna garša!

Neaizmirstamas vakariņas DIVIEM un ekskluzīva ēdienkarte ar 40% atlaidi. Jūsu stāstam būs pavisam jauna garša!

Vecā cena
40.00 €
Jaunā cena
24.00 €
− 40% Sīkāk

Ir vietas, kurās ieejot uzreiz kļūst skaidrs – šī ir mana vieta, mans restorāns. Vieta, kura uzrunā, liek atgriezties ar pozitīvām emocijām un sniedz „jaunas elpas” efektu. Restorāna Biscuit veidotāji centušies apvienot brīnišķīgu sajūtu buķeti un šarmu. Savukārt garšas baudas, kuras vējo gaisā, apmeklētāji tver ar pirkstu galiem, un tās uzrunā pat visprasīgākos ēdienu un dzīves baudītājus.

Apzinoties, ka sasniegt izcilību ir grūti, tai līdzināties restorāna komanda vēlētos it visā: servisā, apkalpošanā, ēdienu kvalitātē, pasniegšanas kultūrā, dizainā un daudzos citos komponentos, kurus grūti aprakstīt, bet kurus var baudīt, just un kuros var smelties iedvesmu, lai beigu beigās sajustu to mīlestību ar kādu radīts šis restorāns.

Restorāna ēdienkartē var atrast labākos ēdienus no visas Eiropas un arī dažus ēdienus no tālākām vietām. Ēdienkartē pārsvarā dominē Itālijas virtuve, tomēr gardēžiem drīzāk sagādās „problēmas” plašais ēdienu klāsts, nevis izvēles trūkums. Lai ēdiens būtu brīnumgards, liela nozīme ir ne tikai pavāra meistarībai, bet arī produktu svaigumam, dabīgumam, izcelsmei un audzēšanas videi, tāpēc daudzas ēdienu sastāvdaļas tiek vestas no ļoti tālām valstīm.

Piemēram, maigā liellopu gaļas fileja tiek vesta no Argentīnas, steiks Ribeye no ASV, savukārt daudzas zivis un jūras produkti tiek nogādāti šeit tieši no Vidusjūras dzīlēm. Ēdienkartes plašajā klāstā ir gan pastas, gan risoto, tāpat arī fokača un picas. Patiesiem gardēžiem noteikti jānobauda Argentīnas liellopa karpačo, kurš ir tik izsmalcināts un maigs, ka vienkārši kūst uz mēles. Tāpat ir vērts nogaršot tunča tar-tar ar mango un lašu ikriem. Savukārt zupu cienītājiem noteikti jāpasūta ķirbju krēmzupa ar tīģergarnelēm vai pikantā jūras velšu zupa ar tomātiem. Gardēžus noteikti iepriecinās ziņa, ka pēc klienta vēlmēm daudzus pamatēdienus var pasūtīt pagatavotus kā uz pannas, tā arī uz atklātas uguns. Dažādu pasaules kultūru pazinējiem noteikti jānobauda jūras ķemmītes ar sparģeļiem un krējuma mērci vai ceptu melno mencu ar rīsiem un dārzeņiem. Savukārt lietpratējiem noteikti jānobauda pīles krūtiņa ar vīģēm, jēra plecs ar dārzeņu ratatuju vai arī paipalu pastēti.

Ne mazāk nozīmīgs ir fakts, ka restorānā Biscuit strādā gandrīz tikai vīrieši. Uzskata, ka tikai vīrietis var būt labs pavārs, savukārt prakse parādījusi, ka arī oficianti – vīrieši ir īsti sava amata meistari.