Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Aromātisks pīlings, masāža un ietīšana ķermenim un garam ar ingveru, greipfrūtu vai saldo apelsīnu – 59% atlaide. Ardievu, rudens depresija!

Aromātisks pīlings, masāža un ietīšana ķermenim un garam ar ingveru, greipfrūtu vai saldo apelsīnu – 59% atlaide. Ardievu, rudens depresija!

Vecā cena
35.00 €
Jaunā cena
14.50 €
− 59% Sīkāk

Jau no pirmā elpas vilciena ikviens no mums ir pakļauts visdažādākajām sajūtām, kuras saistītas ar visu, kas notiek ap mums un mūsos. Dzīve kļuvusi tik ātra – reizēm šķiet, ka braucam no stāva kalna ar divriteni, kuram nav bremžu. Tad galvenais ir noturēties un nenokrist. Pārvarot savā ikdienā vienu šādu kalnu pēc otra, gribas uz mirkli apturēt laiku un apstāties.

Katram no mums ir savi mazie dzīves rituāli, kurus ievērojam, sevišķi pat nepiedomājot: dzeram rīta kafiju, staipāmies pirms pamošanās, uzsmaidām paši sev spogulī pirms došanās uz darbu. Kādēļ gan neradīt jaunus rituālus?

Ķermeņa un dvēseles skaistuma studija „Sajūtu Rituāli” atrodas skaistā vietā Rīgā – pašā Daugavas krastā, Balasta dambī 58. Šeit jūs sagaidīs mājīgs interjers, profesionāls aprīkojums, kā arī kvalificētu un pieredzējušu meistaru individuālā pieeja, kas ļaus atpūsties no ikdienas steigas un izbaudīt augstas kvalitātes procedūras. Studijā „Sajūtu Rituāli” jūs lutinās no matu galiņiem līdz papēžiem, izmantojot tikai augstvērtīgākos kosmētiskos produktus.

„Sajūtu Rituāli” vēlas sniegt jums brīnišķīgu piedzīvojumu, kas palīdzēs uz mirkli apturēt laiku. Ar jūras un zemes veltēm, Latvijas dabā vāktiem augiem, viedo sievu gudrībām un meistaru sirdsmīļajām rokām jums tiks dāvāti brīnumaini rituāli katrai dienai.

„Sajūtu Rituāli” piedāvā plašu procedūru klāstu:
- Ķermeņa kopšanas procedūras;
- Masāžas;
- SPA rituālus;
- Sejas procedūras.