Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Īsts RIO karnevāls uz klāja ar 50% atlaidi: spilgta un trokšņaina Brazīlijas ballīte kruīza pa Daugavu laikā

Īsts RIO karnevāls uz klāja ar 50% atlaidi: spilgta un trokšņaina Brazīlijas ballīte kruīza pa Daugavu laikā

Vecā cena
10.00 €
Jaunā cena
5.00 €
− 50% Sīkāk

Pārsteidzoši, cik ātri dažreiz piepildās mūsu sapņi. Vēl nesen daži pēc multenes „Rio” noskatīšanās guva lieliskus iespaidus no skaistām ainavām un enerģiskas mūzikas un sapņoja par Brazīlijas karnevālu. Tagad viņi sapņi pārauguši realitātē, tikai ne tādā, kā varētu iedomāties.

Uz kruīza kuģa „Mecklenburg“ klāja jūs varēsiet iegrimt īstā Riodežaneiro karnevāla atmosfērā ar enerģisko mūziku, tērpiem, neizsīkstošu enerģiju un krāsainām latīņu maskām.

Ja nekad neesat bijuši spilgtā un trokšņainā Brazīlijas Riodežaneiro karnevālā, tad jums ir iespēja atgūt nokavēto. Bet, ja esat bijuši Rio svētkos, salīdziniet to ar Brazīlijas kruīzu un izstāstiet visiem par savām sajūtām.

Brīvajā no karnevāla laikā „Mecklenburg“ piedāvā ieraudzīt Rīgu no pavisam citas puses. Pavizinieties pa Daugavu, no kurienes paveras gleznainākais vēsturiskais skats. Kuģītis aicina jūs uz klāja katru dienu plkst. 12.00, 14.00, 16.00 vai plkst. 18.00, kā arī katru trešdienu, ceturtdienu un svētdienu 21.00 kuģītis dodas līdz Baltijas jūrai, kur jūs varēsiet izbaudīt dzintara saulrietu.