Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Nepalaid garām! Pēdējā iespēja! LPG anticelulīta aparātmasāža ar 54% atlaidi. Esi gatava saulainām vasaras dieniņām!

Nepalaid garām! Pēdējā iespēja! LPG anticelulīta aparātmasāža ar 54% atlaidi. Esi gatava saulainām vasaras dieniņām!

Vecā cena
26.00 €
Jaunā cena
11.90 €
− 54% Sīkāk

Piedāvājuma nosacījumi

Kuponu var izmantot nākamajā dienā pēc tā iegādes un līdz 30.11.2012.
Kupons ietver LPG anticelulīta aparātmasāžu studijā Sun-City.
Seansa ilgums – 40 minūtes.
Ir nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni – 27431026. Pieteikties var darba dienās no 10:00 - 18:00.
Ja vēlaties pārcelt pierakstu uz citu dienu vai laiku, par to nepieciešams paziņot salona administratoram vismaz 24 stundas iepriekš. Pretējā gadījumā Jūsu kupons tiks uzskatīts par izlietotu.
Citus pakalpojumus un procedūras Jūs varat izmantot saskaņā ar studijas standarta izcenojumiem.
Kupona atlaide nesummējas ar citām akcijām un speciāliem piedāvājumiem.
Neaizmirsti izdrukāt kuponu un paņemt to līdzi!
Cena norādīta ar PVN

Par piedāvājumu

LPG aparātmasāža – tā ir vienīgā metode, kuru atzīst visas pasaules plastiskie ķirurgi. Tā ir kā alternatīva liposakcijai, ārstējot celulītu un lieko svaru. Viena LPG procedūra ilgst aptuveni pusstundu, taču rezultāts būs redzams jau pēc pirmās procedūras! Jūs uzreiz sajutīsiet asins pieplūdumu, pazudīs pietūkumi, āda kļūs gluda un elastīga. Hormoni, kuri izdalās seansa laikā, sniegs Jums brīnišķīgu garastāvokli!

LPG aparātmasāžas procedūra norit šādi: Jūs ģērbjat speciālu kostīmu un speciālists masē Jūsu ķermeni ar LPG aparāta rullīšiem – tie iedarbojas uz zemādas tauku dziedzeri, muskuļu audiem un ādu. Viens rullīttis aizķer ādu, otrs – izlīdzina, tādējādi rodas vakuuma ietekme.

LPG aparātmasāžas procedūra – tā ir rullīšu ietekme, kas, salīdzinot ar vakuummasāžu, sniedz apbrīnojamu efektu bez sāpēm. Pateicoties LPG aparātmasāžas procedūrai tiek sasniegts maksimālais efekts:
  • - Samazinās ķermeņa apjomi;
  • - pazūd celulīts;
  • - uzlabojas asinsrite;
  • - uzlabojas ķermeņa elastīgums ;
  • - modelējas ķermeņa kontūra.
Lai nostiprinātu rezultātu, procedūru atkārtot ir nepieciešams vienu vai divas reizes mēnesī. Viena no šīs tehnoloģijas priekšrocībām ir relaksācija. Nomierinošas relaksējošas kustības sniegs Jums viegluma sajūtu. Uzkrātais stress pazudīs dažu minūšu laikā. Jūs atkal varēsiet priecēt apkārtējos ar savu labo noskaņojumu. Kādai sievietei ir nepieciešams LPG? Ikvienai!

Izmantojot endermoloģisko masāžu, Jūs varēsiet ēst dažādas kulinārijas delikateses vienlaikus esot skaista, gracioza un tieva! Vai tas nav katras sievietes sapnis? Sievietes, kuras savu ikdienu pavada stāvot kājās vai sēžot, zina, ko nozīmē – sāpoša mugura vai sāpošas kājas. Šī metode novērš stagnācijas efektu. Jau pēc pusstundas Jūsu pašsajūta normalizēsies un no sāpošām kājām nepaliks ne miņas.