Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Visa mirdzošās vasaras greznība uz jūsu nadziņiem: klasiskais manikīrs ar ilgnoturīgo „Shellac” laku un viegla roku masāža ar 53% atlaidi

Visa mirdzošās vasaras greznība uz jūsu nadziņiem: klasiskais manikīrs ar ilgnoturīgo „Shellac” laku un viegla roku masāža ar 53% atlaidi

Vecā cena
15.00 €
Jaunā cena
7.00 €
− 53% Sīkāk

Beidzot pilnīga tēla problēma ar minimālu laika tēriņu ir atrisināta vismaz daļēji. Tagad jums var būt ideāls manikīrs, kuram jūs patērēsiet tikai vienu stundu trijās nedēļās. Pateicoties ilgnoturīgajai „Shellac” nagu lakai un manikīra meistaram pilnības pasaulē „Healthy Joy”!

Vasarā tiešām gribas izskatīties uz visiem 100, bet dažreiz vienkārši žēl laika pat tam, lai pilnveidotu savu tēlu. Piekrītiet, ka lai kā mēs arī mīlētu savu ķermeni, diez vai mēs sēdēsim mājās un lakosim nagus tā vietā, lai dotos uz jūru vai izietu pastaigāties pa saulainām taciņām. „Healthy Joy” manikīra meistars dāvās jums pilnīgas apmierinātības ar sevi un saviem pirkstiņiem sajūtu trīs nedēļu garumā. Bet jūsu garastāvoklis būs lielisks no tā, ka tagad varat izbaudīt katru brīvo vasaras minūti, nedomājot par nepieciešamību sakopt savas rociņas.

Salona „Healthy Joy” galvenais mērķis ir sagādāt Jums prieku. Katru dienu šeit tiek realizētas klientu viskvēlākās vēlmes. Patīkamā atmosfēra un draudzīgais „Healthy Joy” kolektīvs palīdzēs Jums aizmirst par problēmām un stresiem. Uzticiet sevi meistaru profesionālajām un gādīgajām rokām un estiet droši, ka Jūsu jaunais tēls būs nevainojams.

Salons „Healthy Joy” piedāvā Jums visplašāko masāžu un kosmētisko procedūru klāstu visaugstākajā līmenī un ar prieku piedāvā arī ķīniešu masāžu. Tieši šis pakalpojums ir salona lepnums. Pateicoties ķīniešu masāžai tiek aktivizēta maņas orgānu darbība (redze, dzirde, maņa, garša u.t.t.), bet viss organisms kopumā masāžas rezultātā atjaunojas. Masāžas efekts izpaudīsies kā strauja pašsajūtas un garastāvokļa uzlabošanās, darba spēju, fizisko un radošo spēju paaugstināšanās. Jūs pārņems sajūta, ka esat guvuši enerģijas un optimisma lādiņu, atjaunojuši spēkus un enerģijas rezerves.