Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Ceļojums uz Anīkšču vīna darītavu un uz visām Kauņas ievērojamajām vietām ar 50% atlaidi. Jūsu rudens ir radīts ceļojumiem!

Ceļojums uz Anīkšču vīna darītavu un uz visām Kauņas ievērojamajām vietām ar 50% atlaidi. Jūsu rudens ir radīts ceļojumiem!

Vecā cena
25.00 €
Jaunā cena
12.50 €
− 50% Sīkāk

Nosacījumi

  • Aicinām jūs pavadīt sestdienu interesanti – dodieties aizraujošā ceļojumā uz Lietuvu! Jūs redzēsiet visaugstāko baznīcu Lietuvā, varēsiet iejusties augļu vīna, kā arī brendija un liķiera degustatora lomā un, protams, iepazīsieties arī ar Kauņas ievērojamākajām vietām

  • Katrs kupons ietver ceļojumu uz Lietuvu (Anīkšči un Kauņa) vienam cilvēkam 2012.gada 3. novembrī

  • Izbraukšanas vieta un laiks: plkst 7.00 no t/c Origo

  • Kupona vērtībā iekļauta vieta komfortablā tūrisma klases autobusā, gida pakalpojumi visa brauciena laikā un ekskursija pa Kauņu

  • Jūs varat iegādāties neierobežotu kuponu skaitu un doties brīnišķīgā ceļojumā uz Lietuvu kopā ar saviem ģimenes locekļiem vai draugiem

  • Lūdzam rezervēt braucienu uzreiz pēc kupona iegādes, piezvanot pa tālruni 67281803 vai nosūtot e-pastu uz adresi rigasturisti@rigasturisti.lv

  • Neaizmirstiet paņemt līdzi ceļošanai derīgu pasi. Bez šī dokumenta izbraukšana no valsts ir nelikumīga

  • Kupona cenā neietilpst ieejas biļešu cenas muzejos un citos apskates objektos:
    - vīnu, brendija un liķiera degustācija Anikščos: LTL 18 / LTL 6 - tiem, kuri nepiedalīsies vīnu degustācijā (~Ls 3,79 / ~Ls 1,26)
    - skatu laukums Kristus Augšāmcelšanās dievnamā: LTL 7 (~Ls 1,47), ja tornī kāpsiet kājām un LTL 9 (~Ls 1,89), ja izmantosiet liftu;
    - Čurļoņa muzejs: LTL 8 / LTL 5 (~Ls 1,68 / ~Ls 1,05)

  • Jūsu ērtībām un laika taupīšanas nolūkos iesakām savlaicīgi pirms brauciena apmainīt latus pret litiem

  • Kupons darbojas no Se, 03/11/2012 - 07:00 līdz Se, 03/11/2012 - 23:00

Īpašības

  • Sava ceļojuma laikā apciemosiet gleznaino Anīkšču pilsētu, kurā atrodas visaugstākā Lietuvas baznīca Eiropā

  • Jūs apmeklēsiet vīna ražotni un degustācijas laikā varēsiet nobaudīt deviņas dažādas vīnu šķirnes, kas ražotas no āboliem, melnās aronijas, vīnogām un citiem augļiem, kā arī brendiju un liķieri

  • Senatnīgajā Kauņā apskatīsiet pilsētas ievērojamās vietas – baznīcas, dievnamus, laukumus, alejas, pilis

  • Brīvajā laikā varēsiet apmeklēt kādu no Kauņas muzejiem, kuri ir pilsētas lepnums, izmēģināt braucienu ar funikulieri, vai arī vienkārši pastaigāties pa skaistajām pilsētas ieliņām

  • Aicinām iepazīties ar sīkāku aizraujošā ceļojuma programmu zemāk

Informācija

Plkst. 7.00 autobuss atiet no t/c Origo un jūsu pirmā pietura būs Kauņa, lai iepazītu pilsētas skaistākās ievērojamās vietas. Kauņas pilsēta lepojas ar savu nelielo vecpilsētu, kas labi saglabājusies un kurā atrodami daudzi jo daudzi arhitektūras un kultūras pieminekļi: Kauņas pils, gotiskais Pērkona nams, Vītauta Dižā un Sv. Ģertrūdas baznīcas, Kauņas Rātslaukums.

Vēsturiskajā centrā atrodas Laisves (Brīvības) aleja, Kariljons, Varoņu laukums, Vitauta Dižā piemineklis, Prezidenta pils u.c.


Kristus Augšāmcelšanās dievnams tika iesvētīts 2004.gadā kā tautas un valsts atdzimšanas simbols. Tā ir modernākā baznīca Kauņā. No baznīcas jumta skatu laukuma paveras lieliska pilsētas panorāma.

Brīvajā laikā varēsiet apmeklēt M.K.Čurļoņa muzeju, kur iepazīsieties ar lietuviešu mākslas ģēnija dzīvi un darbu, vai arī apskatīt citus muzejus, piemēram, Velnu muzeju.

Ja jums patīk viss neparastais, izmēģiniet braucienu ar funikulieri. Gaisa vagoniņš ir industriālā mantojuma piemineklis, kuru vietējie iedzīvotāji izmanto savās ikdienas gaitās jau vairāk kā 70 gadus.

Tālāk jūs dosieties uz Anīkščiem – jauka Lietuvas mazpilsēta, kas atrodas netālu no Viļņas, valsts ziemeļaustrumos, vietā, kur satiekas divas upes - Šventoja un Anīkšči. Neogotiskā Sv.Mateja baznīca, kas ir augstākā Lietuvā, uzcelta gleznainā vietā Šventojas upes krastā.

Pastaigājoties pa Anīkščiem gaisā, iespējams, sajutīsiet ābolu sulas smaržu. Aiz augstā žoga redzami Anīkšču vīna fabrikas „Anikšķu vynas” korpusi. Tā ir viena no vecākajām un lielākajām vīna ražotnēm Baltijā.

Jūs varēsiet piedalīties vīnu degustācijā. Tās laikā būs iespēja nobaudīt vairākas šeit ražoto dabīgo vīnu šķirnes: ābolu, vīnogu, melno aroniju u.c. augļu un ogu vīnus; kā arī brendiju un liķieri. Ja vēlēsieties iegādāties kādu dzērienu, kas jums sevišķi iepaticies, to varēsiet nopirkt rūpnīcas veikalā. Tā būs brīnišķīga dāvana jūsu draugiem un ģimenes locekļiem.


Diena pavadīta lieliski un jūs noteikti būsiet noguruši, tādēļ ir laiks doties mājup. Atgriešanās Rīgā ieplānota ap plkst 23.00.

Par interesantu iespaidu gūšanu rūpējas tūrisma aģentūra „Rīgas Tūristi”, kas dibināta 1996. gadā. Savas darbības laikā aģentūra pierādījusi, ka uz „Rīgas Tūristos” strādājošajiem profesionāļiem var paļauties un uzticēt viņiem savas atpūtas plānošanu.

„Rīgas Tūristu” galvenais mērķis ir interesanta, piedzīvojumiem un iespaidiem bagāta brīvā laika organizēšana Latvijā un ārzemēs. Aģentūra piedāvā plašu autobusu ceļojumu klāstu, kas ir populāri ne tikai to pievilcīgās cenas dēļ, bet arī tādēļ, ka piedāvā iespēju apskatīt daudz vairāk interesantu vietu, kā lidojot ar lidmašīnu.

Gidi un grupu vadītāji lieliski pārzina maršrutus, jo daudzas reizes devušies šajos maršrutos. Autobusi, ar kuriem pārvietosieties, ir ļoti ērti un to vadītāji – laipni, atsaucīgi un pieredzējuši.

Kontakti

Adrese: Dzirnavu iela 43, Rīga

Tālrunis: 67281803

e-pasts: rigasturisti@rigasturisti.lv

Darba laiks: Pirmdiena – Piektdiena: 9.30 – 18.00,
Sestdiena, Svētdiena: brīvs

Informācija par kompāniju:
SIA „Rīgas Tūristi“, reģ. nr. 40003284904,
Jurid. adrese: Dzirnavu iela 43, Rīga, LV-1010, Latvija