Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Pagarinošā melna skropstu tuša ar kolagenāriju „Colossal Volume Express” no Maybelline ar 51% atlaidi! Kolosāls skropstu apjoms!

Pagarinošā melna skropstu tuša ar kolagenāriju „Colossal Volume Express” no Maybelline ar 51% atlaidi! Kolosāls skropstu apjoms!

Vecā cena
6.50 €
Jaunā cena
3.20 €
− 51% Sīkāk

Piedāvājuma nosacījumi

Kuponu var izmantot uzreiz pēc tā iegādes un līdz 30.11.2012.
Kupons ietver skropstu tušu ar kolagēnu „„Colossal Volume Express” no Maybelline.
Jūs varat iegādāties neierobežotu kuponu daudzumu.
Kuponu pret preci var apmainīt Prieks.lv ofisā, Rīgā, Merķeļa ielā 6-303. kab., darba dienās no 9:00 līdz 18:00.
Kupona atlaide nesummējas ar citām akcijām un speciāliem piedāvājumiem.
Neaizmirsti izdrukāt kuponu un paņemt to līdzi!
Cena norādīta ar PVN

Par piedāvājumu

Sieviešu dabā ir apburt un valdzināt, un Holivudas cienīgas, biezas, izteiksmīgas skropstas tam noteikti nekaitēs. Ja vēlies padarīt savu skatienu izteiksmīgāku, noteikti izmēģini skropstu tušu „Colossal Volume Express” no Maybelline.

Katra sieviete zina, kas padara viņu neatvairāmu. Galvenais ir skatiens. „Izteiksmīgs”, „seksuāls”, „noslēpumains” – cik daudz ir izdomāts epitetu, lai aprakstītu sieviešu acu magnētismu! Jā, mūsu acis – ne tikai dvēseles spogulis: tas ir pirmais, ko mēs pamanām cilvēkā, ne velti ir radies izteiciens „mīlēt par skaistām actiņām” . Tomēr, nevar būt „skaistas actiņas”, ja ir vājas, retas un īsas skropstas! Padari savu skatienu neaizmirstamu!

  • Kolosāls skropstu apjoms!
  • Kolagēna formula intensīvi pagarina skropstu apjomu.
  • Mega birstīte ļauj ātri uzklāt tušu, ideāli pārklājot par vismazākās skropstiņas.
  • Garantēts – nekādu birstoša efekta.
  • Rezultāts – ideālas, perfektas skropstas!
Izstrādājot šo produktu, kosmetologi izstrādāja īpašu krāsošanas tekstūru. Skropstu apjoms pieaug līdz pat deviņām reizēm, šī skropstu tuša balstās uz kolagēna formulas. Tieši, pateicoties šim jauninājumam, rodas kuplu skropstu efekts, skatienā parādās izteiksmīgums, maigums un spēcīgums. Lai gan ar skropstu apjomu pašlaik reti kuru izbrīnīsi, galvenā šīs tušas priekšrocība – kupla birstīte. Birstīte ļauj vienā rāvienā uzkrāsot uzreiz visas skropstas, turklāt otiņa neizsmērē acis. Ar šo birstīti var viegli uzkrāsot skropstas acu stūrīšos. Šī ir viena no tušām, kuru var uzklāt agri no rīta un dienas laikā tā nenobirst, skropstas nesalīp.