Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi

Piedāvājuma nosacījumi

Kuponu var izmantot nākamajā dienā pēc tā iegādes un līdz 20.11.2012.
Kupons ietver dāvanu karti ar nominālvērtību Ls 10 visam organiskās produkcijas klāstam, kas piedāvāts www.ekocosmetics.lv
Jūs varat iegādāties neierobežotu kuponu daudzumu.
Kupona atlaide neattiecas uz šampūniem (1 l) un komplektiem. Dāvanu karte neattiecas arī uz precēm ar atlaidi, taču šīs preces jūs varēsiet iegādāties par to sākotnējo cenu (bez atlaides)!
Uzreiz pēc kupona iegādes ir nepieciešama iepriekšēja produkta pasūtīšana pa tālruni: 22159984, nosaucot kupona numuru, vārdu, uzvārdu un vēlamo produktu.
Kuponu pret preci varēs apmainīt Rīgā, Ģertrūdes ielā 86, darba dienās no 10:00 līdz 19:00.
Kupona atlaide nesummējas ar citām akcijām un speciāliem piedāvājumiem.
Neaizmirsti izdrukāt kuponu un paņemt to līdzi!
Cena norādīta ar PVN

Par piedāvājumu

Katru dienu mēs tik ļoti steidzamies, ka pat nepamanām, kā ieliekam iepirkumu groziņā kārtējo kosmētisko līdzekli, kurš ir nevis mūsu skaistuma un veselības draugs, bet gan ienaidnieks. Tieši tādēļ, rūpējoties par matiem, seju un ķermeni, ir svarīgi izmantot dabīgus produktus.

Organiskā kosmētika tiek izgatavota no dabīgām izejvielām – augu eļļām, kas iegūtas aukstajā spiešanas tehnikā, augu, sēklu, jūras aļģu un ārstniecisko zālīšu ekstraktiem, vitamīniem un minerāliem.

Kupons ir līdzvērtīgs dāvanu kartei ar nominālvērtību Ls 10 visam organiskās produkcijas klāstam, kas piedāvāts www.ekocosmetics.lv

Internetveikalā www.ekocosmetics.lv jūs varēsiet izvēlēties kosmētiku visai ģimenei: masāžas eļļas, balzāmus, acu, sejas ādas, lūpu un ķermeņa kopšanas līdzekļus, krēmus utt.

Kupona atlaide neattiecas uz šampūniem (1 l) un komplektiem. Dāvanu karte neattiecas arī uz precēm ar atlaidi, taču šīs preces jūs varēsiet iegādāties par to sākotnējo cenu (bez atlaides)!

Ja jūsu izvēlētā prece nebūs uz vietas, tā tiks piegādāta noliktavā vienas-divu nedēļu laikā!

Piedāvātās sejas un matu kopšanas līnijas ir balstītas uz senām tradīcijām, kas apvienotas ar mūsdienīgu pieeju. Dāviniet skaistas un kvalitatīvas dāvanas draugiem un sniedziet dabas spēku sev un tuviniekiem.

«Oss Care» ir ģimenes uzņēmums, kas piedāvā organisko kosmētiku no Somijas (Am Natural Products) un Lielbritānijas (Love the Planet).

Organiskās kosmētikas sastāvā ir ne mazāk kā 90% dabīgas izcelsmes vielu un tā nesatur naftas produktus, silikonus, sintētiskās smaržvielas, krāsvielas un citas kaitīgas sastāvdaļas.