Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Izmantojiet iespēju! Ideālas skropstas uz ilgu laiku! Skropstu pieaudzēšana ar 53% atlaidi salonā DIANA!

Izmantojiet iespēju! Ideālas skropstas uz ilgu laiku! Skropstu pieaudzēšana ar 53% atlaidi salonā DIANA!

Vecā cena
15.00 €
Jaunā cena
6.99 €
− 53% Sīkāk

Piedāvājuma nosacījumi

Kuponu var izmantot uzreiz nākamajā dienā pēc tā iegādes līdz 30.11.2012.
Kupons ietver: zīda skropstu pieaudzēšanu salonā DIANA.
Ir nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni: 22114870
Ja vēlaties pārcelt pierakstu uz citu dienu vai laiku, par to nepieciešams paziņot salona administratoram vismaz 24 stundas iepriekš. Pretējā gadījumā Jūsu kupons tiks uzskatīts par izlietotu.
Jūs varat iegādāties neierobežotu kuponu daudzumu.
Šo akcijas kuponu nedrīkst summēt kopā ar citām akcijām un atlaides kartēm
Neaizmirsti izdrukāt kuponu un paņemt to līdzi!
Cena norādīta ar PVN

Par piedāvājumu

Katras sievietes sapnis – garas, skaistas skropstas. Skropstas padara Jūsu acis ļoti izteiksmīgas un neatvairāmas. Lai sasniegtu sapni, mēs pērkam dārgas pagarinošās skropstu tušas, ielokām skropstas ar speciāliem skropstu atliecējiem, smērējam tās ar iedarbīgiem krēmiem, kuri sola paātrināt skropstu augšanu.

Savukārt, vairākus gadus atpakaļ parādījās tāds pakalpojums kā skropstu pieaudzēšana. Šodien katrs, veicot skropstu pieaudzēšanu, var sasniegt perfektu un nevainojamu rezultātu. Arī Jūs varat piepildīt savu sapni par garām un biezām skropstām. Kā arī daudzas citas dekoratīvās procedūras, skropstu pieaudzēšanas procedūras izcelsmes vieta ir Holivuda. Šī procedūra daudzus gadus nebija pieejama plašam klientu lokam.

Katra sieviete zina, kas padara viņu neatvairāmu. Galvenais ir skatiens. „Izteiksmīgs”, „seksuāls”, „noslēpumains” – cik daudz ir izdomāts epitetu, lai aprakstītu sieviešu acu magnētismu! Jā, mūsu acis – ne tikai dvēseles spogulis: tas ir pirmais, ko mēs pamanām cilvēkā, ne velti ir radies izteiciens „mīlēt par skaistām actiņām”. Tomēr, nevar būt „skaistas actiņas”, ja ir vājas, retas un īsas skropstas!

Salons „DIANA” pašā Rīgas centrā aicina Jūs uz ļoti izdevīgu piedāvājumu, lai profesionāli pagarinātu Jūsu skropstiņas! Kvalificēti meistari darīs visu iespējamo, lai klients būtu apmierināts un laimīgs.